FeaturedSpor

Drift Neu Racing Team Drift Masters Avrupa Şampiyonası’nın Sezon  Finali için Polonya’da

2022 Drift Masters Avrupa Şampiyonası sezonun en heyecanlı yarışı ve turnuvanın son turu Polonya’nın Łódź şehrinde 30 Eylül- 1 Ekim’de gerçekleşecek.

Sezon finali için yarışacak Drift Neu Racing Team, 2022 şampiyonluk yolunda mücadele edecek.

23 ülkeden 59 sürücünün katılacağı Drift Masters Avrupa Şampiyonası şampiyonluk yarışları özel yapım bir pist olan Polonya’nın Łódź şehrindeki Moto Arena’da olacak.

Şampiyonanın önceki 5 turuna, 3 yıllık bir aradan sonra katılan Drift Neu Racing Team, sezon finalinde şampiyonluk ve derece için her zamankinden daha fazla mücadele edecek.

Ülkemizde ve Avrupa’da drift yarışlarında önemli dereceler elde etmiş ve başarıları ile tanınan favori pilot Enver Haskasap, co-pilot Halil Mulla ve ekibi 30 Eylül- 1 Ekim’de  Polonya’da olacak. Haskasap, Drift Master Şampiyonası için özel hazırlanan Nissan Silvia S15 aracıyla yarışıyor.

Haskasap, yarış öncesi şunları aktardı;

“ Drift Masters Avrupa Şampiyonası turnuvalarına bu sene uzun bir aradan sonra katıldık, bu yıl İrlanda Mondello Park’ta başlayan ve Avusturya, İsveç, Latvia ve Almanya turlarından sonra nihayet sezonun şampiyonluk yarışı için Polonya’da olacağız. Katıldığımız tüm yarışlarda mücadelemizi sonuna kadar verdik, zaman zaman aksaklıklar olsa da sezonu iyi şekilde kapattığımızı düşünüyorum, son yarışta alacağımız derece de bir o kadar önemli.

Bu yıl ayrıca ülkemizde her sene düzenlediğimiz ve pandemiden dolayı ara verdiğimiz Drift Neu Kuzey Kıbrıs Drift Şampiyonasını yeniden düzenledik. Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü ile ortaklaşa organize ettiğimiz 2022 Kuzey Kıbrıs Drift Şampiyonası’nın ilk yarışı Cemsa Sporting Center’de yapıldı. İlk gün sıralamalarda 97 puanla günün en yüksek puanını aldım, oldukça heyecanlı geçen bu yarışta ikincilik elde ettik.

2022 Drift Masters Avrupa Şampiyonası’nın sezon yarışında bu kez Polonya’nın Łódź şehrindeki Moto Arena’da bir stadyum pistinde mücadele vereceğiz, heyecanlı bir yarış bizleri bekliyor. Takımımla beraber bu yarışa en iyi şekilde hazırlandık ” dedi. LHA


Benzer Haberler

Eski 10 Sterlin’lerin son kabul tarihi!

Voice Kıbrıs Haber

‘RHA plakalı araç avcıların parası ile alındı’

Voice Kıbrıs Haber

Havaalanlarında daha fazla önlem alınıyor

Voice Kıbrıs Haber

PGM Yardımcılığına atanan Adalıer ve Saçar’a rütbeleri takıldı

Dışişleri Bakanı Özersay Ankara’da

Albayrak, Kıbrıs’ı sonuna kadar koruyacağız!