FeaturedKültür Sanat

“Dracula – Bir Dehşet Komedisi” Girne Amfitiyatro’da seyirciyle buluşuyor




Girne Belediyesi tarafından düzenlenen Girne Arkın Group Fest 25 kapsamında, Ankara ve İstanbul Devlet Tiyatroları ortak yapımı olan “Dracula – Bir Dehşet Komedisi” seyirciyle buluşuyor.

Tamer Karadağlı’nın başrolü üstlendiği “Dracula – Bir Dehşet Komedisi” oyunu 10 Eylül Çarşamba günü, saat 20.30’da Girne Amfi Tiyatro’da sahnelenecek. Oyunun biletleri wwwbiletix.com, www.adaticickets.com, www.gisekibris.com ve www.tixcy.com adreslerinden, ayrıca etkinlik günü tiyatro gişelerinden temin edilebilecek.

KARADAĞLI’DAN MESAJ

Temmuz 2024 tarihinde Girne Belediyesi ve TC Devlet Tiyatroları arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında sahnelenecek olan oyunun başrol oyuncusu ve Devlet Tiyatroları Genel Müdürü ve Genel Sanat Yönetmeni Tamer Karadağlı, iki kurum arasındaki işbirliğinin olumlu sonuçlarını yaşamak için burada olduklarını; yarın akşam oyunu izlemek üzere herkesi, Girne Amfitiyatro’ya beklediklerini belirtti. Karadağlı’ya açıklamasında, Girne Belediyesi Tiyatro Sorumlusu Ufuk Aydoğan eşlik ederken; sanatta birliktelik mesajı verildi.






Benzer Haberler

Hava kirliliği nedeniyle Hindistan’da solunum yolu hastalığı vakaları 200 bini aştı

AA

İngiltere’de kreş çalışanının sistematik taciz zinciri!

NTV

Sterlin ve Euro bugün yeniden yükselişe geçti!

Voice Kıbrıs Haber

İSG-BİR “İş Sağlığı ve Güvenliği(Değişiklik)Yasa Önerisi’ni sakıncalı buluyoruz ve bu düzenlemeye karşıyız”

TAK

Fidan “Kiminle konuşursam konuşayım Güney Kıbrıs’tan şikayet ediyorlar”

AA

PGM “Bir kişi tarafından yapılan hata tüm polis çalışanlarına mal edilemez”

Voice Kıbrıs Haber