FeaturedKIBRIS

Dr. Fazıl Küçük 38’inci ölüm yıl dönümünde anılıyor

Özgürlük Mücadelesi Lideri Dr. Fazıl Küçük, ölümünün 38’inci yıl dönümünde bugün Anıttepe’deki Dr. Fazıl Küçük Anıtı’nda düzenlenecek törenle anılacak.

Milli Günleri Kutlama Komitesi’nden yapılan açıklamaya göre, Özgürlük Mücadelesi Lideri Dr. Fazıl Küçük’ün 38’inci ölüm yıl dönümü nedeniyle bugün anma töreni düzenlenecek. Anıttepe’de Dr. Fazıl Küçük Anıtı’ndaki tören 10.26’da başlayacak.

Törende, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Dr. Fazıl Küçük’ün ailesi tarafından çelenklerin anıta sunulmasından sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile bayraklar göndere çekilerek yarıya indirilecek.

Tören, Cumhurbaşkanı Tatar’ın Anıt Özel Defteri’ni imzalanmasından sonra sırasıyla, Lefkoşa Türk Lisesi’nden bir öğrenci tarafından şiir okunmasının ardından, Özgürlük Mücadelesi Lideri Dr. Fazıl Küçük’ün torunu Selen Süheyla Küçük’ün ve Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın konuşmalarıyla son bulacak.

Tören, Bakanlar Kurulu’nun koronavirüs önlemleri çerçevesinde maske ve mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleştirilecek.


Benzer Haberler

Sondaj gemisi Limasol yolunda

Voice Kıbrıs Haber

Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun toplantısı ertelendi

“Yaşlılara yarı ve tam zamanlı bakıcı hizmeti konusunda destek olunacak”

Voice Kıbrıs Haber

“Tedbirlerin yeniden gündeme gelmesi ihtimal dışı değil”

Voice Kıbrıs Haber

“Stabil para birimine geçmeyi iş dünyası da olumlu karşıladı”

Yasemin Hareketi adaylarını tanıttı