FeaturedKIBRIS

Dört mevsim spor yapılabilen bir potansiyele sahibiz

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu Çelen Oben başkanlığındaki Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti.

Derneğin yeni yönetim kuruluna başarılar dileyerek sözlerine başlayan Turizm ve Çevre Bakanı Ataoğlu, ülkenin tanıtımını yaparken Kuzey Kıbrıs’ın spor, kültür ve sağlık turizmi gibi alternatif turizm olanaklarını ön plana çıkardıklarını vurguladı.

Kuzey Kıbrıs’ın yılın dört mevsiminde spor yapılabilen bir potansiyele sahip olduğunu ve bunun pazarlanması gerektiğini ifade eden Ataoğlu, Spor turizminin geliştirilmesi ve uluslararası ölçekli spor oyunlarının ülkemizde yapılması hususunda tüm kurum ve kuruluşlar ile işbirliği yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Ataoğlu İmkanlar dahilinde her türlü spor organizsyonuna destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Ziyaret sırasında söz alan Başkan Çelen Oben ise Şubat sonunda göreve gelen yeni yönetim kurulu ile birlikte Bakan Ataoğlu’na nezaket ziyaretinde bulunmak istediklerini belirterek, hedeflerinin sporu daha ilerilere taşımak olduğunu belirtti.

Yurtdışı tanıtım etkinliklerinde ilk kez ülke sporunun tanıtılması amacı ile de çalışmalar yapıldığını ve bu çalışmaları takdirle izlediklerini ifade eden Oben, Bakan Ataoğlu’na bu yönde gösterdiği çabalar için teşekkür etti.

 

Kaynak: BRT


Benzer Haberler

30 bin PCR kiti alınıyor

Voice Kıbrıs Haber

“Gerektiğinde 17 personel muhaceret hizmeti verebilir”

Voice Kıbrıs Haber

11.135 test yapıldı, vaka sayısı düşmeye devam ediyor!

Voice Kıbrıs Haber

Yüksel Seymenli için acil kan aranıyor

Voice Kıbrıs Haber

Güneyde trafik kazaları ‘trajik boyutta’

Voice Kıbrıs Haber

Açık artırma ile PVC’li hurda telefon kablosu satışı

Voice Kıbrıs Haber