DÜNYA

Doğuma bisikletle gitti

Yeni Zelanda’da Milletvekili Julie Anne Genter, sancılarının başlaması üzerine bisiklete binerek gittiği hastanede bir saat sonra doğum yaptı.

Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern’in toplantılara bebeği ile gelmesi ve çevrimiçi görüşmeler sırasında çocuğunu uyumaya göndermesi uluslararası medyada haber oldu. Bu kez de bir milletvekili kendi bisikleti ile hastaneye giderek doğum yaptı.

Yeşiller Partili Milletvekili Julie Anne Genter kişisel sosyal medya hesabından bisikletiyle hastaneye gidişini anlattı. Sabaha karşı 02.00 sıralarında sancılarının başlaması üzerine evden ayrıldıklarını anlatan Genter, 10 dakika sonra hastaneye vardıklarını ve sancılarının yoğunluğunun arttığını yazdı.

Yine sosyal medya hesabından bir ileti paylaşan politikacı, “Büyük haber, Bu sabah saat 03.04’te ailemizin en yeni üyesini karşıladık. Gerçekten doğuma bisikletle gitmeyi planlamıyordum, ama oldu” dedi.

ABD’de doğduktan sonra Yeni Zelanda’ya taşınan çifte vatandaş Genter, dünyaya gelen kız bebeklerinin babası ile birlikte uyuduğunu belirterek hastaneden fotoğraf paylaştı.

Yeşiller Partisi’nin ulaşımla ilgili konularda sözcülüğünü yapan Genter’in 2018 yılında yaptığı ilk doğuma da bisikletle gittiği kaydedildi.

(Euronews)


Benzer Haberler

Dubai merkezli medya grubu, Türk dizilerini yayından kaldırıyor

Karbon salımı azaltılmazsa yeni iklim krizleri kapıda

Voice Kıbrıs Haber

Dünyadaki kara parçalarının artık sadece yüzde 23’ü el değmemiş

Voice Kıbrıs Haber

İran ve Rusya’dan ABD’ye karşı ‘kırmızı çizgi’açıklaması

Ölü sayısının artmasından endişe ediliyor

Voice Kıbrıs Haber

Libya’daki krize çözüm bulma çabaları

Voice Kıbrıs Haber