FeaturedKIBRIS

“Doğru yolu bulmazsanız daha çok dava açılacak”

Kıbrıs Türk Hemşireler ve Ebeler Sendikası (KTHES) eski Başkanı Ali Özgöçmen, sosyal medya üzerinden açıklama yaparak “Geçtiğimiz gün cumhuriyet meclisi genel kurulunda sayın sağlık bakanımıza hemşire istihdamları konusunda yüklenerek izlediği yolun yanlış olduğunu ifade eden, üstüne yapıcı bir şekilde doğru “yasal” yolu anlatan sayın Sıla Usar’a teşekkür ederim.” dedi.
Açıklama şu şekilde:
“YOLUNUZ DOĞRU OLMAZ İSE DOĞRU YOLU BULMAZ İSENİZ DAHA ÇOK DAVA AÇILACAK.!
Geçtiğimiz gün cumhuriyet meclisi genel kurulunda sayın sağlık bakanımıza hemşire istihdamları konusunda yüklenerek izlediği yolun yanlış olduğunu ifade eden, üstüne yapıcı bir şekilde doğru “yasal” yolu anlatan sayın Sıla Usar’a teşekkür ederim.
Sayın sağlık bakanımızın yasada yeri olmayan yöntemle mevsimlik işçi adı altında istihdamı savunmasının tutar hiçbir tarafı olmadığı gibi kürsüde kendilerini bu sebeple mahkemeye vermiş olmamızın isyanını çığırırken izlerken,sayın Sıla Usar’ın YOLUNUZ DOĞRU OLMAZ İSE DOĞRU YOLU BULMAZ İSENİZ DAHA ÇOK DAVA AÇILACAK.! cevabını vererek doğru yolu göstermesi çok önemli bir değere sahiptir.
Yani kısacası hemşireye en çok ihtiyaç duyulan bir dönemde sayın sağlık bakanımız yerine ana muhalefet millet vekillerinden sayın Sıla Usar yasaya ve bunun nazarında mesleğimize sahib çıkarak savunuyor..
Gözünden kaçıranlar bilsin istedim.
(Sıla Usar İncirli)”

Benzer Haberler

Haftalık Covid-19 verileri açıklandı

Voice Kıbrıs Haber

Çaygür ‘Bu uygulamanın bir benzeri daha yok’

Voice Kıbrıs Haber

Seeing Youth: Seeing, Educating And Enabling Youth projesinin açılış etkinliği gerçekleştirildi

Voice Kıbrıs Haber

Seyir halindeki araçta yangın çıkması sonucu tamamen yandı!

Voice Kıbrıs Haber

Afrodisia 2021 start aldı

Voice Kıbrıs Haber

KTBK, korona virüs tedbirleri hakkında açıklama yaptı

Voice Kıbrıs Haber