Spor

Dick Advocaat’ın derbi parolası: “5 saniyede Beşiktaş kalesine inin”


Dick Advocaat ve kurmaylarının derbiye kadar futbolcularına öğretecekleri parola belli oldu: Atiba formsuz. Top bize geçtiğinde 50-60 metre uzun toplarla en az 5 saniyede Beşiktaş kalesine inin

Teknik direktör Dick Advocaat, Beşiktaş derbisi için ince eleyip sık dokuyor… Hollandalı hoca dünden itibaren başlayan çalışmalarda oyuncularına uygulatacağı derbi taktiğini belirledi. Tecrübeli çalıştırıcı kurmaylarıyla birlikte derbi gününe kadar hızlı hücumlar konusunda çalışmalar yaptıracak.

Buna göre Advocaat uzun ve hızlı toplarla Beşiktaş kalesine gidilmesini istiyor. Bunun nedeni de Siyah-Beyazlılar’ın orta sahasındaki dinamosu Atiba’nın son dönemdeki formsuzluğu. Bunu fırsata çevirmek isteyen Sarı-Lacivertliler derbide topa sahip oldukları anda 50-60 metrelik uzun paslarla Kartal’ı avlamaya çalışacaklar.

‘KONTROLSÜZ YAKALAYACAĞIZ’
Beşiktaş derbisi için futbolcularla dün ilk görüşmesini yapan teknik heyet, “Yine geride bekleyeceğiz ama hepinizden 50-60 metre uzun toplar atmanızı ve 5 saniyede rakip kaleye inmenizi istiyoruz. Bu şekilde Beşiktaş’ı kontrolsüz yakalayacağız” dediler.Ayrıca Advocaat’ın Sow, Emenike ve RVP ile de görüşmeler yaparak bu konuda uyarılarda bulunduğu öğrenildi.






Benzer Haberler

Portekiz, EURO 2024 çeyrek finalinde Fransa’nın rakibi oldu

Voice Kıbrıs Haber

Naci Talat Halı Saha Anı Futbol Turnuvası yarın başlıyor

Voice Kıbrıs Haber

Pedallar İskele’de birincilik için çevrildi

Voice Kıbrıs Haber

Buse üst üste 3. kez Türkiye şampiyonu

Voice Kıbrıs Haber

Sporting Yarışması ödül töreniyle noktalandı

Voice Kıbrıs Haber

12’den vurmak için mücadele ettiler

Voice Kıbrıs Haber