FeaturedKIBRIS

“Devlet yetkilileri bölge bölge gezerek halkın sağlığını tehlikeye atıyor”




Milliyetçi Demokrasi Partisi (MDP), maske mesafe ve hijyen uyarılarında bulunup, yasaklamalar getiren hükümet yetkililerinin ziyaretler gerçekleştirerek, halkın sağlığını tehlikeye soktuğunu iddia ederek, eleştirdi.

MDP, köy gezileri düzenleyen Başbakan Ersan Saner ve Başbakan Yardımcısı, Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Araklı’ya eleştirilerde bulundu.

MDP’den yapılan yazılı açıklamada, devlet yetkililerinin bir taraftan Covid-19 bulaşını engellemek için tedbirler açıklarken, diğer yandan bölge bölge gezerek halkın sağlığını tehlikeye attığını kaydetti.

Açıklamada, “Maske mesafe ve hijyen uyarılarını sosyal medya da dikkat edin diye açıklamalarda bulunan yetkililer kendileri maske mesafe ve hijyen kurallarını unutmuş durumda” denildi.

Voice of the Island/TAK






Benzer Haberler

Şahali Berova’nın konuşmasını “gündüz vakti havai fişek gösterisi” olarak nitelendirdi

TAK

Barçın “Hükümet sıralarından La Fontaine’den masallar dinledik”

TAK

Şahiner “Kamusal bir soygunun tedavüle sürülmüş resmi evrağı”

TAK

Eylem “Soruşturmalar haksız, mesnetsiz ve kasıtlı”

TAK

Yine kaza yine ölüm!

Voice Kıbrıs Haber

Nöbetçi eczaneler (8 Aralık 2025)

Voice Kıbrıs Haber