FeaturedTürkiye

Devlet Bahçeli elektrik dağıtımında devletin önemini işaret etti

Türkiye’de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Ukrayna-Rusya krizi, 6 siyasi partinin toplantısı ve faturalardaki fahiş artışa ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bahçeli, “TEDAŞ’a denetim yetkisi tekraren geri verilmelidir. Elektrik dağıtımının devlet eli ile yapılması, elektriğin üzerindeki vergi yükünün kaldırılması yükü hafifletecektir” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Gündeminde Rusya-Ukrayna krizi, 6 muhalefet liderinin toplantısı ve elektrik faturalarındaki fahiş artış olan Bahçeli, “Kamuya elektrik dağıtımının devlet eli ile yapılması, elektriğin üzerindeki vergi yükünün kaldırılması sorunları hafifletecektir. Elektriğin üzerindeki vergi yükünün azaltılması gereklidir” ifadelerini kullandı.

Rusya- Ukrayna arasında devam eden krize ilişkin de konuşan Bahçeli, “Rusya-Ukrayna arasında çıkacak bir savaşın en fazla mağduru olacak ülke Türkiye’dir” değerlendirmesinde bulundu.


Benzer Haberler

Nöbetçi eczaneler (22 Nisan 2023)

Voice Kıbrıs Haber

“Bir an önce Euro kullanımına geçilmeli”

Voice Kıbrıs Haber

Oya Demirsöz hayatını kaybetti!

Voice Kıbrıs Haber

‘Yobazlığa geçit vermeyeceğiz’

Andri Anastasiadis Asya bebeği ziyaret etti

İşte yeni fiyatlar!

Voice Kıbrıs Haber