
Türkiye’de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Ukrayna-Rusya krizi, 6 siyasi partinin toplantısı ve faturalardaki fahiş artışa ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bahçeli, “TEDAŞ’a denetim yetkisi tekraren geri verilmelidir. Elektrik dağıtımının devlet eli ile yapılması, elektriğin üzerindeki vergi yükünün kaldırılması yükü hafifletecektir” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Gündeminde Rusya-Ukrayna krizi, 6 muhalefet liderinin toplantısı ve elektrik faturalarındaki fahiş artış olan Bahçeli, “Kamuya elektrik dağıtımının devlet eli ile yapılması, elektriğin üzerindeki vergi yükünün kaldırılması sorunları hafifletecektir. Elektriğin üzerindeki vergi yükünün azaltılması gereklidir” ifadelerini kullandı.
Rusya- Ukrayna arasında devam eden krize ilişkin de konuşan Bahçeli, “Rusya-Ukrayna arasında çıkacak bir savaşın en fazla mağduru olacak ülke Türkiye’dir” değerlendirmesinde bulundu.