Spor

Dereceye girenlere madalya ve tüm yarışmacılara belge verildi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen “III. 15 Kasım Cumhuriyet Koşusu” bugün yapıldı.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, koşuya DAÜ Vakıf Yöneticiler Kurulu Başkanı Erdal Özcenk, DAÜ Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın, Vakıf Yöneticiler Kurulu Üyesi Hasan Esen, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Demirel, Prof. Dr. Hüseyin Aktuğlu, Prof. Dr. Deniz İşçioğlu, Prof. Dr. Serhan Şensoy ile akademik, yönetsel personel ve öğrenciler katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren DAÜ Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın, katılımcılara başarılar dileyerek, DAÜ’nün 15 Kasım Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlediği 15 Kasım Cumhuriyet Koşusu etkinliğinin artık geleneksel bir hale geldiğini belirtti. İstanbul Taksim İstiklal Caddesi’nde 6 kişinin hayatını kaybettiği, 81 kişinin de yaralandığı terör saldırısıyla ilgili olarak da üzüntülerini belirten Hocanın, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına da sabır dileklerini sundu.

III. 15 Kasım Cumhuriyet Koşusu, Prof. Dr. Hocanın’ın geri sayımının ardından başladı.

Madalyalar Verildi

Koşu sonunda kategorilere göre dereceye giren katılımcılara madalyaları verildi. Kadınlar 16 – 29 yaş kategorisinde Beyza Çelme birinci, Rüya Sezai ikinci ve Donya Hazsanzadeh üçüncü sırayı elde etti.

Erkekler 16 – 29 yaş kategorisinde Ömer Faruk Kıcım birinci, Hazem Mabrouk ikinci ve Yunus Ayaz üçüncü sırada yer aldı. Erkekler 30 – 40 yaş kategorisinde birinci Mehmet Sakallı olurken, kadınlar 40 yaş ve üstü kategorisinde birinciliği Gülseren Dayanık elde etti.

40 yaş ve üstü erkekler kategorisinde ise birinci İbrahim Altınay, ikinci Onur İstillozlu ve üçüncü Cüneyt Doğan oldu. En yaşlı katılımcı özel ödülünü 1952 doğumlu Dr. İlkay İstillozlu elde ederken, en genç katılımcı özel ödülünü ise 2007 doğumlu Esma Ayaz kazandı.

-Tüm yarışmacılara katılım belgesi

Yarışmada dereceye girenlere ödüllerini DAÜ Vakıf Yöneticiler Kurulu Başkanı Erdal Özcenk, DAÜ Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın, Vakıf Yöneticiler Kurulu Üyesi Hasan Esen, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Demirel, Prof. Dr. Hüseyin Aktuğlu, Prof. Dr. Deniz İşçioğlu ve Prof. Dr. Serhan Şensoy takdim etti.

DAÜ 15 Kasım Cumhuriyet Koşusu’na katılan tüm yarışmacılara DAÜ Spor İşleri Müdürlüğü tarafından katılım belgesi verildi.


Benzer Haberler

Yeni Galatasaray tek golle güldü

Mehmet Ekici gözyaşlarını tutamadı

“Önemli olan aramızdaki bağlar, münasebetlerin devamı ile insanlığın yakınlaşmasıdır”

Voice Kıbrıs Haber

Aksa liglerinde ilk devre tamamlandı

U17 şampiyonu BÜY oldu

İşte Hasan Şaş’ın alacağı ceza! Ağır fatura…

Voice Kıbrıs Haber