FeaturedKIBRIS

“Depremzedeler için hafta sonunda da yardım kampanyası aralıksız devam edecek”

Gazimağusa Belediyesi, Türkiye’deki deprem felaketi sonrasında Mağusa Arena’da başlatılan yardım kampanyasının hafta sonunda da aralıksız devam edeceğini duyurdu.

Belediye’den yapılan açıklamada, Türkiye’deki depremzedelerle birlikte, yaşanan deprem nedeniyle ülkeye göç eden depremzedeler için de bazı ihtiyaçlar doğduğunun belirlendiği ifade edildi. Açıklamada şunlar kaydedildi:

“Ülkemize gelen depremzedelerin mümkünse kullanılmamış yorgan, yastık, battaniye nevresim, 0-2 yaş biberon ve kıyafet, oyuncak, çocuk maması, çocuk bezi, kadın pedi, soba, su ısıtıcısı (kettle), yetişkin kadın ve erkek için kıyafet, yeni çorap ve iç çamaşırı, tuvalet kağıdı, ıslak mendil, çeşitli konserve ile kuru gıda ve ayçiçek yağı gibi acil yardım malzemelerine ihtiyaçları olduğu bildirildi.

-Paketleme için gönüllü yardımseverlere ihtiyaç var…

Gazimağusa Belediyesi, bu zorlu sürecin birlik ve beraberlik içerisinde atlatılabilmesi amacı ile depremzedeler için hafta sonunda da yardım kampanyasına aralıksız olarak devam edecek. İlk andan beri özveri ile çalışan Gazimağusa Belediyesi personeli ile işbirliği yapan duyarlı kent halkına teşekkür eder, acil ihtiyaç malzemelerinin toplanmasının yanında, yardım paketlerinin ayrıştırılmasında işgücü olarak destek verecek gönüllü yardımseverlere ihtiyacımız olduğunu bildiririz.”


Benzer Haberler

Tatar, Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi’ni ziyaret etti

Brent petrol fiyatı ne kadar oldu?

Voice Kıbrıs Haber

Kıbrıs Amerikan üniversitesi de TL’ye geçiyor

Voice Kıbrıs Haber

2 yeni pozitif vaka tespit edildi

Voice Kıbrıs Haber

Mevlüt Çavuşoğlu’ndan KKTC’nin TDT’ye gözlemci üye olarak kabul edilmesiyle ilgili paylaşım

Voice Kıbrıs Haber

Girne – Lefkoşa anayolunda kaza!

Voice Kıbrıs Haber