Kıbrıs Sorunu

Dayanışma ”Çözüm Ve Barış İçin Yeni Yıla Birlikte Giriyoruz”.

cagri-1

     Dayanışma ve Kıbrıs’ın güneyinde çözüm mücadelesi veren Omada Kıbrıs, 17 Aralık Cumartesi günü Ledra Palace’daki Dayanışma Evi’nde ortak yeni yıl etkinliği düzenliyor.Her iki örgütten de yapılan çağrıda çözüm ve barış umutlarının ve çabasının canlı tutulması gerektiğine vurgu yapılarak “17 Aralık’ta hep birlikte yeni yılın gelişini kutluyoruz. 2017’de yurdumuzun birleşmesini yeniden canlanan umutlarımızla birlikte kutluyoruz” ifadelerine yer verildi.

 Tüm Kıbrıslı Türk ve  Kıbrıslı Rumlara katılım için çağrı yapılırken, etkinliğin içeriyle ilgili ise şu bilgilere yer verildi, “Canlı müzik, yiyecek ve içecek ile şenlikli bir ortamda aileniz ve arkadaşlarınızla bize katılın. Bütün etkinlik , barış ağacı altında, Kıbrıslıların güvenlik, istikrar ve refah içinde yaşayacakları ortak bir ülke için çalışmaya kararlılığımızın sembolü olarak düzenleniyor”.

Yeni yıl etkinliği 17 Aralık Cumartesi günü güney saati ile 11:00’de kuzey saati ile ise 12:00’da başlayacak Ledra Palace’daki Dayanışma Evi’nde başlayacak. Etkinlik her yaş grubu insane açık olacak. Healers ve Windcraft grubları ise canlı müzik yapacak. 


Benzer Haberler

‘Anastasiadis, Guterres çerçevesinin değerlendirilmesi için çalışıyor’

Voice Kıbrıs Haber

‘En önemli görüşme Guterres ile Anastasiadis arasında olacak’

Voice Kıbrıs Haber

Çipras, New York’ta Erdoğan ile görüşecek

Voice Kıbrıs Haber

Kıbrıs’ta çözüm taraflara bağlı

‘Kıbrıs sorununun çözümü hayati öneme sahip’

Akıncı, Johnson ile görüştü