Voice Kıbrıs Haber
FeaturedKIBRIS

CTP Eğitim Komitesi KTÖS’ü ziyaret etti



Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Eğitim Komitesi, Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası’nı (KTÖS) ziyaret etti.

CTP’den verilen bilgiye göre, CTP Eğitim Sekreteri Feriha Tel, Mağusa Milletvekili Şifa Çolakoğlu ve Eğitim Komitesi üyeleri Salih Sarpten ve Ayşe Alioğlu’nun yer aldığı görüşmeye, KTÖS adına ise Eğitim Sekreteri Süleyman Gelener ve Yürütme Kurulu İnsan hakları ve Eşitlik Sekreteri Sevgi Erhalaç katıldı.

Toplantıda, eğitimde yaşanan temel sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri ele alınarak, eğitimde ihtiyaç duyulan dönüşümün nasıl ve hangi yöntemlerle hayata geçirilebileceğine dair karşılıklı fikir ve öneriler paylaşıldı.

Görüşmede ayrıca, ortak kaygı ve hassasiyetlerin “büyük ölçüde” paylaşıldığının teyit edildiği ve KTÖS’ün sendikal düzeyde geliştirdiği bazı önerilerin de değerlendirilmek üzere not alındığı kaydedildi.


Benzer Haberler

Cumhurbaşkanı Erhürman’dan teknik komitelerin etkin çalışmasına yönelik uyarı “Adada hastalıklar ve ortak sorunlar sınır tanımıyor”

Melek Voice

Güney Kıbrıs’taki kalp hastaları Yunanistan organ nakli bekleyenler listesine alınıyor

TAK

Koop-Sen, Koop Süt’te tam gün grev yapacak

TAK

Güney Kıbrıs’ta şap hastalığı yayılmaya devam ediyor

TAK

“Tuşların Şarkısı” piyano resitali 28 Mart’ta sahne alacak

TAK

“Ayios Dometios” ve “Derinya” geçiş kapılarında kaçak tütün, uyuşturucu ve nakit para tespit edildi

TAK