FeaturedKIBRIS

Çavuş, BRTK’nın kuruluş yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı




UBP Gazimağusa Milletvekili adayı Hüseyin Çavuş, BRTK’nın kuruluş yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Çavuş mesajında şu ifadeleri kullandı:
“Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’nun 58 yıldır Kıbrıs Türk halkının sesini duyurmak için yaptığı yayınların önemi büyüktür.
BRTK’nın 58 yıl önce Kıbrıs Türkünün haklı davasını duyurma amacıyla yayınlarına başladı ve halen aynı kararlık ve doğru habercilik anlayışıyla halkın güvenini kazanmayı başarmıştır.
25 Aralık 1963 yılında Bayrak….Bayrak…Bayrak anonslarıyla yayına başlayan Bayrak Radyosu’nun yaptığı yayınlarla Kıbrıs Türk halkının var oluş mücadelesinde birlik ve beraberlik içerisinde kalarak mücadele etmelerine katkı sağlamıştır.
BRTK’nın kısıtlı imkanlarla 58 yılı önce başladığı yayın hayatına bugün uydudan yayın yaparak devam etmesi ve Kıbrıs Türklerinin haklı sesini tüm dünyaya taşıması büyük önem arz etmektedir.
58 yıldır bu büyük başarıya katkı ve emek koyan herkesi tebrik eder, tüm Kurum çalışanlarını özverili çalışmalarından dolayı kutlarım.”





Benzer Haberler

Yıldızlararası gizemli ziyaretçi 19 Aralık’ta Dünya’nın kapısında

NTV

Volkan Mamalı hayatını kaybetti!

Melek Voice

Dinçyürek “Lefkoşa Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde tedbirler hızlıca alınıyor”

Voice Kıbrıs Haber

Meteoroloji Dairesi “Yağışların şiddeti artacak”

TAK

Baybora “Yağışlarla ilgili Eğitim Bakanlığı ve hükümetin gerekli tedbirleri almaması kabul edilemez”

TAK

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Komitesi “Risklerin kontrol altına alınması için çalışmalar aralıksız sürüyor”

TAK