Ekonomi

CardPlus Cep POS uygulama ağı genişliyor

Yenilikçi, çağdaş bankacılık anlayışı ile hizmetlerini ülke genelinde etkin şekilde sürdüren Akfinans Bank, 2 yıl önce başlattığı elektronik bankacılık yatırımlarını ara vermeden sürdürüyor.

Yaşanmakta olan pandemi ile mücadele sürecini de değerlendiren Akfinans Bank, tüketicilere beklemeden açık havada daha hızlı ve kolay hizmet sunabilmek amacıyla ülke genelindeki tüm ATM cihazlarını yenilemeye başladı. Bir banka şubesi gibi hizmet verebilecek tüm yeni nesil enstrümanlara sahip yeni ATM’ler den  klasik para çekme – yatırma yanında nakit avans, taksitli nakit avans, bankalar arası havale, Virman, EFT yapılabilecek. Yeni ATM’lerde müşteri isterse hesaptan veya nakit olarak kredi borcu ödeyebilecek, banka hesaplarındaki bakiyelerini, ekstrelerini görebilecek, şifresini değiştirebilecek. CardPlus üyesi de olan Akfinans Bank’ın yeni ATM’lerinde CardPlus bünyesindeki yerli 6 banka arasında havale, virman, EFT ve benzeri işlemler de yapılabilecek.  Yeni nesil ATM’lerden sadece Akfinans Bank müşterileri değil CardPlus kredi kartı sahibi başka banka müşterileri de ayni işlemleri yapabilme olanağına sahip olurken ayni ATM den başka Mastercard ve Visa Card sahipleri de nakit çekebilecek.

İnternet Bankacılığında Tecrübe

İnternet Bankacılığında yılların deneyimine sahip  Akfinans Bank, müşterilerine herhangi bir banka şubesine gitmeden internet üzerinden erişim sağlayabilecekleri her türlü cihazla bankalar arası aktarım, ödeme yapabilme olanağı veriyordu. Bankanın bu hizmetlerinden yararlanan müşteriler elektrik, su, telefon, cep telefonu, belediye, emlak vergisi, sigorta taksidi, kablolu tv vb pek çok faturayı banka şubesine gitmeden otomatik olarak ödeyebiliyorlardı.

Yaklaşık 11 aydır süregelen pandemi ile mücadele kurallarına titizlikle uymaya özel önem veren Akfinans Bank, yıllar önce başlattığı elektronik bankacılık yatırımlarına devam edecek. Lha

Voice Kıbrıs Haber/LHA

 


Benzer Haberler

Sterlin ve Euro’da son rakamlar (14 Mayıs 2020 döviz kurları)

Voice Kıbrıs Haber

Bülent Berkay “Yazıklar olsun, kızgınım”

Voice Kıbrıs Haber

Sterlin ve Euro’da son rakamlar (17 Temmuz 2020 döviz kurları)

Voice Kıbrıs Haber

IMF küresel büyüme tahminlerini düşürdü

Sterlin ve Euro’da son rakamlar! (25 Ocak 2024 döviz kurları)

Erhürman seracılarla buluştu: Çare kooperatifleşme ve planlı üretim

Voice Kıbrıs Haber