FeaturedKIBRIS

Büyükoğlu: Otelde konaklayanlardan biriydim


Halkın Partisi Güzelyurt Milletvekili Hasan Büyükoğlu sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada dün gece Çatalköy’de meydana gelen yangın ve patlama olayında Acapulco Otel’de ailesi ve kendisinin de bulunduğunu söyleyerek krizin çok iyi yönetildiğini söyledi.

Büyükoğlu’nun açıklaması şu şekilde:

“Akşam ailem ile birlikte Acapulco hotelde konaklayanlardan biriydim. Odamızda bulunduğumuz sırada çok şiddetli bir patlama ile camlar kırıldı ve odanın her yanına savruldu. Yaralanmamamız bir mucize idi. Böyle bir olay karşısında Hotelde konaklayanların yaşadığı korku ve paniği hayal bile edemessiniz. Tam da bu nokta da 2,500 kişinin başarılı bir şekilde güvenli bir bölgeye tahliye edilmesi Hotel Yönetimi açısından önemli bir sınavdı. Güvenli bölgeye hızlı bir şekilde tahliye edilme işlemi can kayıplarını yaşanmasını önlemiştir. Yine konuklara güvenli bölgede verilen psikolojik ve lojistik destek ile kriz çok iyi yönetildi.
Bu krizi başarılı bir şekilde yöneten başta Acapulco Hotel Yönetim kurulu Başkanı Ünal Çağıner’e ve hotel çalışanlarını canı gönülden kutlarım . Acapulco Hotel müşterilerine , Çatalköy halkına , Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığına ve tüm halkımıza geçmiş olsun der bir daha bu tür olayların yaşanmaması için el birliğiyle çalışmamız gerektiğini vurgularım.”






Benzer Haberler

Giriş-çıkış belgesi almaya geldi, kaçak olduğu ortaya çıktı

Voice Kıbrıs Haber

Sterlin 42 TL’ye yaklaştı

Voice Kıbrıs Haber

Ankete göre sigara ve e-sigara kullanımının öğrenciler arasında yaygın

TAK

Patlangaçları Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu kutlamak için Türkiye’den ithal etti

Voice Kıbrıs Haber

Zanlı suçunu kabul eder nitelikte ifade verdi

Voice Kıbrıs Haber

Florida’da bir eve uzaydan enkaz düştü

NTV