Spor

Bursaspor pes etmedi! Kartal yine kayıp

Türkiye Spor Toto Süper Lig’de 4. hafta maçında Bursaspor sahasında Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanan maçta konuk ekip Beşiktaş’ın golünü 51. dakikada Babel atarken ev sahibi Bursaspor’un golünü 86. dakikada Sakho kaydetti.

Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 7 yapmasına rağmen zirve yarışında yara alırken Bursaspor da puanını 3’e yükseltti.

MAÇTAN NOTLAR

ADEM LJAJİC KULÜBEDE
Beşiktaş’ın yeni transferi Adem Ljajic teknik Direktör Şenol Güneş tarafından ilk 11’e alınmadı. Güneş adem ile konuşarak takımın sistemi konusunda Bilgi verdi.

BABEL SAÇINI YİNE BOYATTI
Beşiktaş’ın yıldızı oyuncusu Babel karşılaşma öncesi kamp yaptıkları otel kuaförde yanında getirdiği kırmızımdan boyasından yaptırdı ve kırmızının uğuruna inandığının söyledi.

NEGREDO MUTLU
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş Bursaspor karşısında Larin’i keserek form grafiğini yükselten Negredo’ya ilk 11’de şans verdi. Negredo ilk 11’e alınması takım arkadaşları alkışla destek verdi.

Beşiktaş, Bursada 2 puan bıraktı


KARIUS KALEDE
Beşiktaş’ta ise yeni transfer Loris Karius kaleyi devraldı. Tolga Zengin’in yokluğunda Beşiktaş’ın ikinci kalecisi ise Utku Yuvakuran oldu. Yeni transferlerden biri olan Adem Ljajic ise teknik direktör Şenol Güneş’in kararı doğrultusunda yedek soyundu.

BURSASPORLU TARAFTARLAR BEKLENEN İLGİYİ GÖSTERMEDİ

Bursaspor ile Beşiktaş’ın arasında oynanan mücadelede tribünlerdeki boşluklar dikkat çekti. 17 bin 262 kombine satan yeşil beyazlılarda taraftarlar özellikle maç günü biletlere ilgi gösterirken, bu çaba stadyumun dolması için yeterli olmadı. 44 bin kişi kapasiteli Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda maçı 30 bin dolayında yeşil beyazlı taraftarın takip etmesi bekleniyor. İl Güvenlik Kurulu kararı gereğince Beşiktaş taraftarı Bursaspor deplasmanında yer alamazken misafir tribünü ise boş kaldı.

U21’DE KAZANAN ÇIKMADI
U21 Ligi’nin 4’üncü haftasında Vakıfköy Vakıfbank Orhan Özselek Tesisleri’nde oynanan maçta Bursaspor ile Beşiktaş karşılaşırken, mücadele 1-1’lik eşitlikle sona erdi. Taraftarının desteğiyle maça hızlı başlayan Bursaspor’da Ali Akman ve İsmail Çokçalış girdikleri pozisyonları değerlendiremezken, 38’inci dakikada ani gelişen atakta siyah beyazlılar Oğuzhan Aydoğanın golüyle öne geçti. Soyunma odasına geride giren Bursaspor ikinci yarının ilk dakikalarında baskısını artırırken, 53’üncü dakikada sol kanattan Akif Emre Gönüllünün ortasında Ali Akmanın şık kafa golüyle maça denge geldi. Kalan sürede her iki takımında yakaladığı fırsatlar golle sonuçlanmadı ve karşılaşmada taraflar 1 puana razı oldu. Bu sonucun ardından 4’üncü haftayı Beşiktaş puanını 10’a çıkararak 3’üncü sırada, puanını 5’e çıkaran Bursaspor ise 10’uncu sırada tamamladı.

 


Benzer Haberler

Lefkoşa Şehir İçi Özel Etabı: Ralliden fazlası!

Voice Kıbrıs Haber

18 yaşındaki kolsuz futbolcu tarihe geçti

Voice Kıbrıs Haber

“Ortada tescili iptal edilen bir kulüp yoktur, tescili iptal ettirmek için canla başla çalışan bir kulüp yönetimi vardır”

Bluefin yüzme takımı birinci oldu

Voice Kıbrıs Haber

Ulaç, Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’nda üçüncü şampiyonluk için kulaç atacak

BRT

Ziraat Türkiye Kupası’nda kuralar çekildi

Voice Kıbrıs Haber