FeaturedKIBRIS

“Bu şartlarda yurttaşın size güvenmesini bekliyor musunuz gerçekten?!”

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy’un depremzede sayısını 3 bin 800 olarak açıkladığını ancak Başbakan Ünal Üstel’in 1 Mart’ta yaptığı açıklamasında bu rakamı 1500 olarak dillendirdiğini, öte yandan Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın “5000’e yakın” olarak açıkladığına dikkat çekti.

“Belli ki bu kadar basit bir konuda bile aralarında iletişim yok” diyen Erhürman’ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım şu şekilde:

“Ülkemize gelen depremzedelerin sayısıyla ilgili olarak Sn. Taçoy, 25 Şubat’ta 3,800 rakamını vermişti. 1 Mart’ta Sn. Üstel 1500 açıklamasını yapmış, aynı gün Sn. Tatar “5000’e yakın” demişti.

Bugün Sn. Ziya Öztürkler 1497 dedi. Oysa Sn. Taçoy 3,800 rakamını verirken Sosyal Hizmetler Dairesi ile Muhaceret’ten edinilen bilgilerdeki rakamların örtüştüğünü söylemişti. Demek ki örtüşmüyormuş!

Bu isimlerin hepsi süreci yönettiğini iddia eden yürütme organına mensup ve hepsi aynı Parti’den. Her tarafta da bir sürü “kriz merkezi”! Ama belli ki bu kadar basit bir konuda bile aralarında iletişim yok! Bu şartlarda yurttaşın size güvenmesini bekliyor musunuz gerçekten?!”


Benzer Haberler

Fotiu geçiş noktaları hakkında BM’yi bilgilendirdi

Voice Kıbrıs Haber

Yakalanmamak için uyuşturucu yutan zanlı tutuklandı

69 kişi ve bir iş yerine yasal işlem başlatıldı

Voice Kıbrıs Haber

Devrimci Komünist Birlik’ten ortak mücadele çağrısı

Voice Kıbrıs Haber

“Rotasyon usulü çalışma önerimiz Bakanlar Kurulu’nda görüşüldü”

Voice Kıbrıs Haber

UBP yarın toplanıyor

Voice Kıbrıs Haber