KIBRIS

Birleşik Kıbrıs Partisi eylemde

  Bıçak kemiğe dayandı, sokağa inmekten başka yol yok.
            Birleşik Kıbrıs Partisi Sendikal Platformun düzenlediği genel grev ve eylemlere katılarak destek verdi. İzzet İzcan başkanlığındaki bir heyetle mitinge katılan BKP, yaptığı açıklama ile artık bıçağın kemiğe dayandığını, sokağa inmekten başka yol kalmadığını vurguladı. BKP Genel Başkanı İzzet İzcan, UBP-DP  azınlık hükümetinin halktan kopuk kararlar ürettiğini, hukuk tanımadığını, aldığı kararların birçoğunun mahkemelerden geri döndüğünü belirterek “Karşımızda duran bu şaşkın hükümetten en erken zamanda kurtulmak öncelikli görevimiz olmalıdır” dedi.

Halka rağmen iktidar olunmaz. Ankara’ya yağ çekmekten vazgeçin.
“Halka rağmen iktidar olunmaz” diyen İzzet İzcan, halkın geneli  kış saati uygulaması kapsamında  saatlerin bir saat geri alınmasını isterken, bunu görmezden gelerek  insanları enayi yerine koymak hiçbir iktidara yakışmaz diyerek, aslında yaşanan UBP-DP  hükümetinin Ankara’daki AKP iktidarına yağ çekme çabasından başka bir şey değildir.

Yaşanan ölüm ve kazalardan, yanlışta ısrar eden UBP-DP hükümeti sorumludur.
“Yolların bakımı için ayrılan bütçeyi kullanmayan, sabahın kör karanlığında insanımızı yollara düşüren bu zihniyet, yaşanan ölüm ve kazalardan sorumludur” diyen  BKP Genel Başkanı “Hiçbir şey olmamış gibi davranamazsınız, sorumluluk alıp istifa etmeli ve yanlış kararlarınızdan geri dönmelisiniz” dedi.

 Kaynak: BKP


Benzer Haberler

Yarışmaya yarına kadar başvuru yapılabilecek

“Posta Dairesi’nin önündeki engelleri kaldırmak için çalışmaya devam edeceğiz”

Özgürgün’e sesleniyorum: Olacaklardan sorumlu değilim

Zakharova “Moskova Kıbrıs görüşmelerine katkı koymaya hazır”

KHA

Tatar: Suriye’ye dikkatli olması konusunda mesaj gönderdik

Voice Kıbrıs Haber

“Her eve fiber optik kablo 2024’te… 5 yıl içerisinde 5 G’ye geçeceğiz”

Voice Kıbrıs Haber