FeaturedKIBRIS

“Bir Yanından Biz Tuttuk Bir Yanından Siz Tutun”

“ Hedefimiz bireyler ve aileler ile gönüllü olarak çalışan sivil toplum kuruluşlarını ortak bir platformda buluşturarak dernek üyelerimizin bağışlarını ihtiyacı olan insanlarımıza ulaştırmaktır.”

“Sivil Toplum Kuruluşları bizlere web sayfamız www.tutder.org proje sayfamız www.birliktesorumluyuz.org  veya Facebook sayfamız www.facebook.com/tutderorg  üzerinden ulaşabileceği gibi proje ve Facebook  sayfalarımızda bulunan  0548 843 0525 no’lu Whatsapp telefon hattımızdan mesaj atarak ulaşabilirler.  Whatsapp hattımıza kuruluşlarının ismini ve onlara ulaşabileceğimiz telefon numaralarını bırakmaları bu aşamada yeterli olacaktır”

“TUTDER olarak gerek içinde bulunduğumuz gerekse gelecekte ulaşacağımız durumdan “Birlikte Sorumlu” olduğumuz ve olacağımız inancıyla;  kendimiz, çocuklarımız ve gelecek nesiller için şimdiden birlikte çalışmamız gerektiğine inanmakta ve buna bağlı olarak çeşitli etkinlikler, eylemler ve kampanyalar düzenlemeyi hedefliyoruz”

Kuzey Kıbrıs Hızlı Tüketim Ürünleri Tedarikçileri Derneği (TUTDER), üyelerinin katkıları ile toplanan gıda ve temizlik ürünlerinin yer aldığı 70 bin adet ürünü  ihtiyaçlı kesimlere ulaştırmak amacıyla sivil toplum kuruluşlarına çağrı yaptı.

Sosyal Yardım Dayanışma Platformu  oluşturmak için harekete geçen  TUTDER “ Bir Yanından Biz Tuttuk Bir Yanından Siz Tutun ”  sloganıyla, toplanan ürünlerin ihtiyaçlı kişilere ulaştırılması için Sivil Toplum Örgütlerine  işbirliği ve dayanışma çağrısı yaptı.

BİRLİKTE SORUMLUYUZ

Hedeflerinin ilerde yapılacak yeni projelere de temel oluşturacak Sivil Toplum Dayanışma Platformunu oluşturarak, dayanışma ve işbirliği ruhunu güçlendirmek olduğuna vurgu yapan TUTDER Başkanı Bertan Özberkman, dernek yönetim kurulu adına yaptığı açıklamada ihtiyaçlı bireyler ve ailelerin yanında durarak halkımızın geleneğinde var olan toplumsal dayanışma ruhunu güçlendirmeyi amaçladıklarını kaydetti.

“ Hedefimiz bireyler ve aileler ile gönüllü olarak çalışan sivil toplum kuruluşlarını ortak bir platformda buluşturarak dernek üyelerimizin bağışlarını ihtiyacı olan insanlarımıza ulaştırmaktır. TUTDER olarak gerek içinde bulunduğumuz gerekse gelecekte ulaşacağımız durumdan “Birlikte Sorumlu” olduğumuz ve olacağımız inancıyla;  kendimiz, çocuklarımız ve gelecek nesiller için şimdiden birlikte çalışmamız gerektiğine inanmakta ve buna bağlı olarak çeşitli etkinlikler, eylemler ve kampanyalar düzenlemeyi hedefliyoruz ” diyen Özberkman, insanlar arasındaki farklılıkları gözetmeden fırsat eşitliğini sağlayan düzene varmak hedefiyle Sosyal Yardım Dayanışma Platformu (SYDP) projesiyle ilk adımı attıklarını bildirdi.

Güçlerini birleştirerek daha etkin ve daha paylaşımcı olabilmek adına bu adımı attıklarını anlatan Özberkman, sivil topluma yönelik çağrısında şu ifadeleri kullandı:

“ Bir yanından biz tuttuk. Bir yanından siz tutun”  çağrısı ile  başlattığımız projemize katılarak yardıma muhtaç aile ve/veya bireylerle yönelik çalışmaları olan sivil toplum örgütlerini bizlerle temas etmeye davet ederiz.

Sivil Toplum Kuruluşları bizlere web sayfamız www.tutder.org proje sayfamız www.birliktesorumluyuz.org  veya Facebook sayfamız www.facebook.com/tutderorg  üzerinden ulaşabileceği gibi proje ve Facebook  sayfalarımızda bulunan  0548 843 0525 no’lu Whatsapp telefon hattımızdan mesaj atarak ulaşabilirler.  Whatsapp hattımıza kuruluşlarının ismini ve onlara ulaşabileceğimiz telefon numaralarını bırakmaları bu aşamada yeterli olacaktır.

‘ BİRLİKTE SORUMLUYUZ ’sloganıyla yola çıkan TUTDER kendi sorumluluğunu yerine getirmeye çalışırken,  proje sloganı olarak seçtiğimiz “Bir yanından biz tuttuk. Bir yanından siz tutun” çağrısıyla da tüm ilgili Sivil Toplum Kuruluşlarını ihtiyaçlı insanlarımıza yardım amacıyla bir ucundan tutmaya davet eder ”

Voice Kıbrıs Haber/LHA


Benzer Haberler

25.417 test yapıldı, 63 pozitif vaka

Voice Kıbrıs Haber

‘Lefke’de Müze ve Turizm Ofisi açılacak’

“Kıbrıs sorununu Türkiye ile çözemezsek, bölünmeye gidiyoruz”

Voice Kıbrıs Haber

Kıbrıs’ın güneyine sığınma talepleri yüzde 57 arttı

Voice Kıbrıs Haber

“Kesintiler tamamen sona erdi”

Voice Kıbrıs Haber

Verilen vatandaşlıklar ile ilgili açıklama

Voice Kıbrıs Haber