FeaturedKIBRIS

BARIŞ”TIK” Sütlüce’de tanıtıldı

Mucize Kanatlar tarafından düzenlenen etkinlik ile BARIŞ”TIK” şiir kitabı Sütlüce Dayanışma ve Aktivite Derneği’nde tanıtıldı.

Gözde Özerk Genç’in tüm geliri Kıbrıs Türk MS Derneği’ne bağışlanan BARIŞ“TIK” şiir kitabı Sütlüce Dayanışma ve Aktivite Derneği’nde yapılan tanıtım ve sohbet toplantısı ile bölge halkı ile buluştu.

BARIŞ”TIK” şiir kitabından şiirlerin de okunduğu gecede, Sütlüce Dayanışma ve Aktivite Derneği Başkanı Münevver Kral yaptığı açılış konuşmasında Mucize Kanatlar’a ve Gözde Özerk Genç’e derneklerinde düzenlenen etkinlik için teşekkür etti. Kral sözlerine; “Kitabın içinde biz MS hastalarını anlatan dizelerden oluşan ŞİFA şiirinin olması beni çok etkiledi. MS hastası olmadığı halde Gözde hanımın yazdığı ve bizim duygularımızı ifade eden şiirini okuduğumda çok etkilendim. Köyümüze kadar gelerek bizlerle bir arada olan Gözde Özerk Genç’e çok teşekkür ediyoruz. Şiir kitabının tüm gelirini MS Derneği’ne bağışlayarak yaptığı bu örnek duruşun herkese örnek olmasını diliyoruz.” dedi.

Sütlüce ve Nergisli köy sakinlerinin katıldığı gecede Genç, affetmenin bir duygu değil bir karar olduğunu, duygularımızın değişken olduğunu ve duygularımıza bağlı yaşarsak dalgalı  denizde yol almaya çalışmaktan başka bir şey yapamayacağımızı ifade etti. Gözde Özerk Genç alınan karar sonrasında affederek barışın sağlanabileceğini de sözlerine ekledi. Şiirlerini okuyan ve okuduğu şiirleri yazmasına neden olan duyguları hakkında  konuşan Genç kitapta yer alan her dizenin yaşanmışlıklarının yansıması olduğunu, geceye katılan herkese çok teşekkür ettiğini ve onlarla birlikte olmaktan büyük onur ve mutluluk duyduğunu ifade ederek geceyi tamamladı.

voiceoftheisland.com – Derya Atamer


Benzer Haberler

Akıncı Lute’u kabul etti

Voice Kıbrıs Haber

Vize konusunda heyetlerarası temaslara devam…

“Ya bunu imzalayacaksınız, ya da güvenoyu vermeyiz”

Voice Kıbrıs Haber

51 yaşındaki Hakan Ataöv’ün ölüm sebebi açıklandı

Voice Kıbrıs Haber

“74 milyon Amerikalı ülkenin bir araya gelmesini istedi”

Voice Kıbrıs Haber

Güç – Sen’de başkanlığa Dağman getirildi

Voice Kıbrıs Haber