FeaturedSpor

Balonun geliri tekerlekli sandalye alımı için bağışlanacak

KKTC Fenerbahçeliler Derneği 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü ihtişamlı bir balo ile kutladı. Dernek düzenlemiş oldukları geceye anlam katarak balo gelirlerini önceden duyurmuş olduğu gibi Fenerbahçe Tekerlekli Basketbol Şubesi Takım Kaptanı Kıbrıslı İbrahim Yavuz’a maçlarda kullanması için özel yapım olan ve ciddi bir maliyeti olan tekerlekli sandalye alımı için bağışlayacağını duyurmuştu.

Organizasyonda atkı satışı ve imzalı forma açık artırmasıda düzenleyen Dernek yetkilileri 1 Adet imzalı Futbol A Takım formasını açık artırma sonucunda Pia Bella Prestige Hotel Direktörü İş İnsanı Sn. Murat Şahin adına ise Hotel Müdürü Sn. İpek E. Gündoğdu, 1 Adet üzerinde Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan’ı  Sn. Ali Y. Koç’un da imzasının bulunduğu Fenerbahçe Engelli Basketbol Takımı oyuncularının imzaladığı forma ise Arden Gıda Direktörü iş insanı Sn.Mustafa Ahmet Raşit ve 1 Adet imzalı Fenerbahçe Beko A Takım Basketbol Formasını ise Saber LTD Direktörü iş insanı Sn. Ahmet Bayram Sefer  satın alarak katkıda bulundu.

KKTC Fenerbahçeliler Derneği’nin bu anlamlı gecesine ayrıca Doğan Türk Birliği Spor Kulübü Başkanı olan iş insanı Sn. Bayar Piskobulu Fenerbahçe Tekerlekli Sandalye Basketbol Takım kaptanı İbrahim Yavuz’a profesyonel tekerlekli sandalye alımı için başlattığı kampanyaya katkıda bulundu. Gece boyunca  Fenerbahçe marşları ile atkı ve bayrak şov yapılırken kapanışta ise havai fişenk gösterisi yapıldı.

KKTC Fenerbahçeliler Derneği ayrıca gecede içerisinde bulunduğumuz salgın koşullarınıda dikkate alarak balo katılımcılarından son 72 saatlik pcr ve antijen kontrolünün yanısıra 72 saatlik test sonucu olmayanların ise yemek girişinde ücretsiz antijen kontrolününde yapılmasını sağladı.

Voice Kıbrıs Haber


Benzer Haberler

Yunanistan’dan Güney Kıbrıs’a yüklü miktarda uyuşturucu

Voice Kıbrıs Haber

Kore Savaşı’nı resmen bitirme konusunda anlaşıldı

Voice Kıbrıs Haber

Türkiye’de yeni tedbirler açıklandı

Voice Kıbrıs Haber

Alkollü sürücüler yine kaza yaptı… 2 yaralı!

Nöbetçi eczaneler (2 Ocak 2024)

“İddia ettikleri alacakları protokol imzalayıp mahsuplaştırdık”

Voice Kıbrıs Haber