FeaturedKIBRIS

Bağımsızlık Yolu’ndan örgütlenme çağrısı

Siyasi partilerden Bağımsızlık Yolu, halka, “Bağımsızlık Yolu’nda örgütlenilmesi” çağrısı yaptı.

Bağımsızlık Yolu Örgütlenme Sekreteri Gazi Gök tarafından yapılan yazılı açıklamada, zor günlerden geçilmekte olduğu belirtilerek, şunlar savunuldu:

“Maruz bırakıldığımız olumsuzluklar, sineye çekmek zorunda kaldığımız haksızlıklar ve gözümüzün önünde yaşanan yolsuzluklar hepimizi umutsuzluğa sürüklüyor. Dün umut olanların bugün koltuk derdine düşmesi, iki kelimeyi yan yana getiremeyenlerin geleceğimiz hakkında karar vermesi hevesimizi kaçırıyor. Bu güzel ülkede alın terimiz, onurumuz ve hakkımızla çalışarak adil bir yaşam sürmek istiyoruz ama izin verilmiyor!”

Eğitim hakkının, sağlık hakkının, ormanların, çalışma hakkının saldırı altında olduğu; ultra zenginlerin karları için dağıyla, taşıyla, insanı ve hayvanıyla, kadını, erkeğiyle herkesin gözden çıkarılmış durumda olduğu ileri sürülen açıklamada, şöyle denildi:

“Tüm bu olumsuzluklar karşısında teker teker hiçbirimizin elinden bir şey gelmiyor. Ama birleşirsek, örgütlenirsek, sesimizi hep birlikte yükseltirsek bir şansımız olabilir. Bağımsızlık Yolu yeni kurulmuş bir siyasal parti olarak ülkemizin emekçi insanlarını bu yaşananlara YETER demeye çağırıyor! Gücümüzü, umudumuzu, emeğimizi, mücadelemizi birleştirelim!

Gelin özel sektörde sendikasız çalıştırılmanın yasaklanması için, ultra zenginlere servet vergisi konulması için, her ilçeye sığınma evi açılması için, hastane, okul ve yol yapılması için, yangın helikopteri alınması için, barış ve halkların kardeşliği için, bizi Türkiyeli-Kıbrıslı diye bölmeye çalışanlara karşı emekte birleşip mücadele edelim… Bağımsızlık Yolu sizi aramıza katılmaya, eşitler arasında örgütlü bir birey olmaya, söz-yetki-karar ve iktidar hakkımız için birlik olmaya, partimize üye olmaya çağırıyor!

Direnişe omuz ver, muhalefeti büyüt, örgütlü mücadeleye katıl, Bağımsızlık Yolu’na üye ol!

Kurtulmak yok tek başına ya hep beraber ya hiçbirimiz.”

(TAK)


Benzer Haberler

Karayolları Dairesinden Güvercinlik Köyü yolunu kullanacaklara uyarı

TAK

Güneyde covid-19 hastası kadın doğum yaptı

Voice Kıbrıs Haber

“Yasa ile ilgili kanaatin hakikat gibi yansıtılmasını kabul edemem”

Voice Kıbrıs Haber

Ertuğruloğlu, Antalya Diplomasi Forumu’na katılacak

Voice Kıbrıs Haber

Mağusa City Mall’da ücretsiz diyabet taraması gerçekleştirildi

Voice Kıbrıs Haber

Güney Kıbrıs silah tasarrufunda dünyada 5’inci sırada

Voice Kıbrıs Haber