FeaturedKIBRIS

Baf Havaalanı’na inişe geçen uçağa yıldırım çarptı




İngiltere’nin Gatwick Havaalanı’ndan kalkan uçağa Baf Havaalanı’na inişe geçtiği sırada yıldırım çarptı.

Fileleftheros ve diğer Rum haber kaynaklarına göre, Easyjet havayollarına ait uçak, bölgede etkili olan agresif hava şartları nedeniyle Baf Havaalanı üzerinde uzun bir süre tur attıktan sonra saat 18.00 sularında inişe geçti ancak iniş sırasına uçağa yıldırım çarptı.

Piste inmeyi başaran Airbus 320 tipi uçak bugün gerekli teknik ve güvenlik kontrollerinden geçirilecek. Aynı uçakla Londra-Luthon Havalimanı’na gitmek üzere Baf Havaalanı’nda bekleyen yolcular ise ya evlerine, ya da otellere gönderildi.

Easyjet Havayolları Şirketi, Luthon yolcuları için bir başka uçağını İtalya’dan Baf’a göndermek istedi ancak dün gece bölgedeki hava şartlarının kötü olması nedeniyle bu mümkün olmadı.

(TAK)






Benzer Haberler

ABD’de yargıç, Epstein davasına ait jüri tutanaklarının açıklanması isteğini kabul etti

AA

Döviz piyasalarında günün son rakamları!

Voice Kıbrıs Haber

Ataoğlu “AKM’nin özel bir şirkete veya birisine verilmesi söz konusu olamaz”

TAK

Baybars “Ülkede kamusal kapasite zafiyete uğradı, her alanda liyakat sorunu yaşanıyor”

TAK

Fed yılın son faiz kararını açıkladı

Voice Kıbrıs Haber

Özdenefe “Seçilmiş vekillere, devletin bürokratı değil bir partinin görevlisi gibi cevap verilmesi kabul edilemez”

Voice Kıbrıs Haber