FeaturedYAŞAM

Arzum Onan’dan açıklama “Mehmet Aslantuğ ile boşanıyoruz”

Arzum Onan, milletvekili adayı eşi Mehmet Aslantuğ ile boşanacaklarını açıkladı. ‘Psikolojik şiddet’ iddiaları hakkında da konuşan Onan, “Son derece çirkin bir yalan” dedi.

Oyuncu Arzum Onan, Türkiye İşçi Partisi (TİP) Muğla Milletvekili Adayı eşi Mehmet Aslantuğ ile boşanacaklarını açıkladı.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan Onan, Aslantuğ’un kendisine psikolojik şiddet uyguladığı yönündeki iddialar hakkında da konuştu.

Onan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“’30 yıla yakın zamandır sevdiğim adamın; değil ‘psikolojik şiddet’, her daim yanımda olan, destekleyen kişiliği, bu türden iftiralara malzeme olmayı asla hak etmez’ dedim.

Boşanma sürecini de; başta oğlumuz, sevdiklerimiz ve sevenlerimiz için ilave duygusal yüklere dönüştürmemek adına böyle tarif ettim.

Zaman içinde gelinen aşamada, boşanmayı talep eden Mehmet oldu. Dava sürecini benim başlatmamın da daha seviyeli bir yaklaşım olacağına karar verdik. 29 Mayıs boşanma tarihimiz dışındaki bu yalan iddialar alenen kötü niyet barındırmakta, amaçlı yapılmaktadır.

Daha önce de paylaştığım üzere; zamanla her ilişkinin yaşadığı/yaşayabileceği bir yorgunluktan geçiyor olmak; birbirimize olan sevgimizi, saygımızı, ailemizin durduğu yeri değiştirmeyecek! Sevgiyle, sükunetle…”


Benzer Haberler

Lefkoşa’da iş kazası…Kurtarma çalışması devam ediyor!

Mertdoğan Soyalan hayatını kaybetti

Voice Kıbrıs Haber

‘Pilli çıktı salladı salladı ve gitti’

Voice Kıbrıs Haber

38 yaşındaki şahıs 3 gündür kayıp!

Voice Kıbrıs Haber

Meclis bugün son toplantısını yapacak

Voice Kıbrıs Haber

Sterlin ve Euro’da son rakamlar (7 Kasım 2019 döviz kurları)

Voice Kıbrıs Haber