FeaturedKIBRIS

ARUCAD Yeni Medya ve İletişim Bölümü’nden SOS Çocuk Köyü’ne Özel Proje




Arkın Yaratıcı Sanatlar ve Tasarım Üniversitesi (ARUCAD) Yeni Medya ve İletişim Bölümü öğrencileri, toplumsal sorumluluk bilincini geliştirmek ve çocukların sosyal gelişimine katkı sağlamak amacıyla proje geliştirdi.

ARUCAD’dan yapılan açıklamaya göre, “Yaratıcı Sunum” dersi kapsamında Doç. Dr. Nuran Öze sorumluluğunda geliştirilen “Kartopu Kadar İyilik” projesi çerçevesinde öğrenciler, SOS Çocuk Köyü Derneği’ni ziyaret ederek, proje detaylarını paylaştı.

Etkinlikte, SOS Çocuk Köyü’nde düzenlenecek fon geliştirme etkinliği öncesinde öğrencilerin, derneğin çalışma prensiplerini ve faaliyetlerini yakından tanımasını sağlandı. Ziyaret sırasında SOS Çocuk Köyü Derneği’nin Fon Geliştirme ve Halkla İlişkiler Müdürü Cemil Hafız, öğrencilere dernek ve yerleşke hakkında detaylı bilgiler verdi.

Proje ekibindeki öğrenciler de ocak ayında yapılmasını planladıkları, 4-10 yaş aralığındaki çocuklara yönelik olan “Kartopu Kadar İyilik” projesinin detaylarını paylaştı. Sunum sırasında öğrenciler, profesyonellerden geri bildirim alarak projelerini daha da geliştirme fırsatı buldu.

Açıklamada, “Kartopu Kadar İyilik” projesinin SOS Çocuk Köyü Derneği’nin bakım ve destek sağladığı çocuklar için bağış toplamayı hedeflediği, halka açık olarak bir etkinlik olmasıyla toplumsal dayanışmayı artırmayı ve çocukların hem eğleneceği hem de sosyal gelişimlerine katkı sağlayacak yaratıcı aktivitelerle hayatlarına değer katmayı amaçladığı kaydedildi.






Benzer Haberler

Üstel “Ben ve ailem, planlı ve sistematik bir itibar suikastine maruz kalıyoruz”

Voice Kıbrıs Haber

Nöbetçi eczaneler (1 Aralık 2025)

Melek Voice

Yunanistan’da çiftçiler Atina-Selanik yolunu trafiğe kapattı

TAK

Rusya “NATO’nun açıklamaları, Ukrayna krizini çözme çabalarını baltalamaya yönelik”

TAK

Dipkarpaz-Zaferburnu yolunda asfaltlama çalışması yapılacak

TAK

Papa Leo “Filistin’de tek çözüm iki devletli çözümü ama İsrail’in bunu istemiyor”

TAK