FeaturedKIBRIS

Anadolu Efes sokak hayvanları için sessiz kalmadı

Anadolu Efes, “Kendine Has Dayanışma” ile KKTC’de sokak hayvanlarının mama ihtiyacını gidermek amacıyla harekete geçerek iki belediye ve üç derneğe 5 ton mama desteği sağladı.

Anadolu Efes, Covid-19 sebebiyle yeme içme sektöründe işletmelerin kapanmasıyla yemek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için sessiz kalmadı.  KKTC’deki çalışanları aracılığıyla 5 ton kedi ve köpek maması Lefkoşa ve Girne Belediyeleri ile Altın Patiler, Kıbrıs Hayvan Hakları ve Sessiz Kullar Derneği’ne teslim edildi. Mamalar, çalışanların da katılımıyla “Kendine Has Dayanışma” kapsamında sokaktaki kedilerle ve köpeklerle buluştu.

Daha önce de Ahbap Derneği’nin sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını karşılama çağrısını 150 hayvansever Tekel Bayi sahibi cevapsız bırakmamış ve mama fonu oluşturmuştu. Anadolu Efes de iş ortağı Tekel Bayilerinin bağışladığı her 1 kg mamaya 5 kg mama ekleyerek 8 tonluk mama bağışında bulunmuştu. Sağlanan bu mamalar, Ahbap Derneği ile birlikte Türkiye’nin birçok bölgesine gönderilmiş ve sokaktaki hayvanlara ulaşmıştı.  

(Voice of the Island)

 


Benzer Haberler

KHYD’ye 110 bin 235 TL bağış!

Voice Kıbrıs Haber

13’üncü maaşlar 20 Aralık’ta!

Voice Kıbrıs Haber

“5.Uluslararası Lefkoşa Şiir Günleri” ikin gün sürecek

Voice Kıbrıs Haber

iPhone 12 lansmanı için geri sayım başladı

Kathimerini “New York iki taraf arasında büyük bir mesafe bulunduğunu gösterdi”

Akıncı ve Yıldırım görüştü