MAGAZİN

Adım adım finale

O Ses Türkiye yarışmasının bu seneki favorilerinden gösterilen Kıbrıslı müzisyen Lütfiye Özipek, bu akşam yayınlanan Çeyrek Final turunu da geçerek canlı yayınlarda performans göstermeye hak kazandı.

O Ses Türkiye yarışmasının favorilerinden Kıbrıslı ses sanatçısı Lütfiye Özipek, çeyrek finali de geçerek yarı finale yükseldi. 

Gökhan Özoğuz’un takımında yarışan Özipek, Murat Boz’un takımından Berivan’la yaptığı çeyrek final mücadelesinde Cengiz Kurtoğlu’nun “Duyanlara Duymayanlara” parçasını söylerek oyların %57’sini aldı ve bir üst tura geçmeye hak kazandı.

Özipek, yarın akşam canlı yayınla yayınlanacak olan O Ses Türkiye Yarı Final mücadelesinde bir kez daha sahne alacak.

“Finale yükselmem sevenlerimin SMS desteğine bağlı”

Lütfiye Özipek 3 Şubat akşamı canlı yayında SMS oylarıyla belirlenen yarı finali geçmek için yarışacak.

Lütfiye Özipek: “Finale yükselmem sevenlerimin SMS desteğine bağlı. Herkesin desteğini bekliyorum. Mücadelemle ülkemi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyorum. Yarışmayı kazanıp sevincimi halkımla birlikte yaşamayı diliyorum.”

Kuzey Kıbrıs’ta da yoğun ilgiyle izlenen “O Ses Türkiye” yarışmasında 3 Şubat ve 4 Şubat akşamları 2 gece boyunca “canlı yayında oylama” heyecanı yaşanacak. Lütfiye Özipek 3 Şubat akşamı yarı finalde yarışacak, turu geçmesi halinde ise finalde şampiyonluk heyecanını yaşayacak.

Yarından itibaren “O Ses Türkiye” izleyicileri Lütfiye Özipek’e destek vermek için 1899 kısa numarasına SMS göndererek Lütfiye’yi destekleyebilecek.


Benzer Haberler

Ayşegül Aldinç geliyor

Kıbrıs’ta Yaşam (21 Ocak Pazar)

Kıbrıs’ta sahnede fenalaştı

Güzellikleri Yaşa ve Yaşat

Kıbrıs’ta Yaşam (4 Kasım Cumartesi)

Şeyma Subaşı, Mısırlı nişanlısı Mohammed Alsaloussi ile evlendi

Voice Kıbrıs Haber