KIBRISYAŞAM

Açık çağrı “Reunite Cy” Kış Dönemi Projesi Başlıyor.

Başarılı yaz projesinin ardından, Reunite_Cy kış projesi için resmi olarak yeniden başlatılıyor! Tüm genç Kıbrıslıları programın sunacağı tüm görevlerin ve eğlencenin meyvelerini toplamaya davet ediyoruz. 
Reunite_cy EDON ve CTP Gençlik Örgütünün organize ettiği iki toplumlu bir inisiyatif olup, her iki toplumdan da gençlere birbirlerini arkadaşça ağırlama fırsatını sunan bir projedir. Proje süresince katılımcılar adamızla ilgili politik, sosyal ve kültürel yönde olan belirli görevleri tamamlamaları beklenmektedir. 
Projenin esas amacı Kıbrıslı gençlerin adanın yeniden yakınlaşma çalışmalarına aktif olarak katkı koyabilmeleri adına bir platform görevi görmektir. Yaşayacakları deneyimlerle katılımcıların adamızı yeniden birleştirmeye yönelik olan mücadele ruhunu yükseltmeyi hedefliyoruz.
Katılımcıların 16-30 yaş arası olması ve 6-15 Ocak tarihi arasındaki hafta sonlarında (7-8 Ocak ve 14-15 Ocak) misafir etmeye ve edilmeye uygun olmaları gerekmektedir.
Online başvuru formu aşağıdaki linkte bulunabilir: https://goo.gl/forms/KAwUWsjLfbkFe1cq1 
Facebook sayfamız olan @reunitecy’ı ziyaret ederek veya #reunite_cyhashtag’ına giderek daha fazla bilgi elde edebilirsiniz. Tüm sorularınızı sayfamıza direk mesaj olarak atabilirsiniz.


Benzer Haberler

TC Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü uzmanları adada!

Sağanak yağmur geliyor

Voice Kıbrıs Haber

“Hakkımızda verilen asılsız bilgileri muhataplarına aynen iade ederiz”

Voice Kıbrıs Haber

Parti Meclisi ile Denetleme ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri de seçildi

Voice Kıbrıs Haber

Kıbrıs Rum Yönetimi arkeolojik eserlere el koyduğu için mahkemelik oldu

TAK

Orman yangınlarına ağır cezalar

Voice Kıbrıs Haber