DÜNYA

Güzellik yarışmasında skandal!




Venezuela’nın en önemli güzellik yarışması, çoğu taç giymiş bazı güzellerin rüşvetçi siyasiler ve işadamlarıyla para karşılığı birlikte olduğu iddiaları nedeniyle süresiz askıya alındı. Ülke 7 kâinat, 6 dünya güzeli çıkarmıştı.

Miss Venezuella’ güzellik yarışması, yolsuzluk ve seks skandalının ardından süresiz olarak askıya alındı. Skandal, devlete ait petrol şirketine açılan yolsuzluk davasında, bazıları güzellik tacı giymiş adayların, yargılanan kamu görevlileri, siyasetçiler ve işadamlarıyla para karşılığı cinsel ilişkiye girdiklerinin iddia edilmesiyle patlak verdi.

Sosyal medyada yankı bulan bu iddialar üzerine Miss Venezuella güzellik yarışması organizasyonu, iç denetim bitene kadar yarışmanın aksıya alınacağını açıkladı. Yarışmaya aday hazırlayan bir ‘güzellik eğitim merkezi’ de kapatıldı. 32 milyon nüfuslu Venezuela, uluslararası güzellik yarışmalarında en başarılı ülkelerden biri. Ülke, bugüne kadar 7 kâinat, 6 da dünya güzeli çıkardı.






Benzer Haberler

İsrail ordusu ateşkese rağmen Gazze’ye şiddetli hava saldırıları düzenledi

AA

Dünya’nın düz olduğunu kanıtlayana 3 milyar dolarlık şirketini verecek

Voice Kıbrıs Haber

Rusya’da yüzlerce Porsche sahibi araçlarını çalıştırmakta sorun yaşadı

TRT

ABD Başkanı Trump’a “FIFA Barış Ödülü” verildi

TRT

3 yaşında satrançta dünya rekoru kırdı

TRT

AB’den X’e 120 milyon avro para cezası

AA