FeaturedKIBRIS

Kaleburnu’nda korkutan kaza: 2 kişi yaralandı!




Kaleburnu’nda bu sabaha karşı meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Polisin kazaya ilişkin açıklaması şu şekilde:

03.05.2025 tarihinde, saat 01:30 sıralarında, Kaleburnu Köy Girişi’nde Kabristanlık önünde, Ali Osman PAŞA (E-21) 200 miligram alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki GE 797 plakalı salon araç ile Kaleburnu istikametinden Kuruova istikametine doğru seyrettiği sırada, dikkatsizliği sonucu yolun sağından çıkmış ve kabristanlığın çevre duvarına çarpmıştır.
Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan Hasan EMİRZADEOĞLULARI (E-34), kaldırıldıkları Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde sürücü Ali Osman PAŞA’nın çenesinde kırık, yolcu Hasan EMİRZADEOĞULLARI’nın ise belinde kırık teşhisi ile yapılan tedavilerinin ardından, Hasan EMİRZADEOĞULLARI acil serviste müşahede altına alınırken, Ali Osman PAŞA ise tedavisine müteakip taburcu olmuştur.
Araç sürücüsü alkollü içki tesiri altında araç kullanıp, trafik kazası yapmak suçlarından tutuklanmıştır. Soruşturma devam etmektedir.






Benzer Haberler

Yunan çiftçiler Türk sınır kapılarını TIR geçişine kapattı

NTV

Solunum hastalığı olan oraya koşuyor: Astım ve KOAH hastalarına şifa olarak biliniyor

NTV

Louvre Müzesi’nde su sızıntısı: Yaklaşık 400 nadir kitap hasar gördü

NTV

Zihni Göktay “28 yıl ‘Lüküs Hayat’ oynadım, hiç lüks hayat sürmedim”

NTV

Endonezya’da şiddetli yağışların yol açtığı afetlerde ölenlerin sayısı 900’ü aştı

TRT

ABD’nin Alaska eyaletinde 7 büyüklüğünde deprem!

TRT