FeaturedKIBRIS

Birleşik Arap Emirliği ile Güney Kıbrıs arasında yapay zeka konusunda stratejik işbirliği




Kıbrıs Rum Araştırma İnovasayon ve Sanal Politika Müsteşarlığı, Birleşik Arap Emirliği’yle (BAE) yapay zeka alanında stratejik işbirliği yapılacağını duyurdu.

Politis gazetesi, Kıbrıs Rum Araştırma İnovasyon ve Sanal Politika Müsteşarlığı’nın, Birleşik Arap Emirliği’yle (BAE) yapay zeka alanında stratejik işbirliği yapılacağını duyurduğunu yazdı.

Habere göre, duyuruda, BAE’yle imzalanan memorandumun, yapay zekanın vatandaşların hayat kalitesini nasıl daha iyi hale getirilebileceği temelinde ortak araştırma programları yürütülmesinin öngörüldüğü vurgulandı.

Gazete işbirliği memorandumun, Dubai’de gerçekleştirilen “World Governments Summit (WGS) 2025” çerçevesinde her iki ülkenin yetkilileri tarafından imzalandıklarını da aktardı.






Benzer Haberler

“Bir İhtimal Kabare” oyunu perdelerini açtı

TAK

Yakın Doğu İlkokulu’nda kapsamlı sağlık taraması başlatıldı

Melek Voice

Harmancı AB’nin Özel Kıbrıs Temsilcisi Hahn ve Lefkoşa Rum Belediye Başkanı Prountzos ile görüştü

TAK

Hahn “Kıbrıs sorununda sonuç alma zamanı geldi”

Melek Voice

Bütçe görüşmeleri devam ediyor

TAK

Telsim 3’üncü kez Vergi Onur Ödülü’ne layık görüldü

TAK