FeaturedKIBRIS

“Türkiye her şartta Kıbrıs Türkü’nün yanında olacak”


Cumhurbaşkanı ve Başbakan Ünal Üstel, Türkiye  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

İstanbul’da Vahdettin Köşkü’nde gerçekleştirilen görüşmede Cumhurbaşkanı ve Başbakan Üstel, Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yaşanılan deprem felaketi nedeniyle taziyelerini ileterek destek belirtti.

Basına kapalı gerçekleştirilen görüşmenin ardından BRT‘ye değerlendirmelerde bulunan Üstel, görüşmenin son derece samimi bir ortamda geçtiğini belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yaşanan deprem felaketi ile ilgili Kıbrıs Türk halkının başsağlığı dileklerini ilettiklerini belirtti.

Aynı şekilde Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da Kıbrıs Türk Halkına başsağlığı dilediğini ifade eden Üstel, “ Sayın Erdoğan ayrıca Kıbrıs Türk halkının depremzedelere ulaştırılmak üzere Türkiye’ye gönderdiği yardımlar için de teşekkürlerini sundu, “Acınız acımızdır” ifadelerini kullanarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin her şartta Kıbrıs Türkü’nün yanında olacağını bir kez daha vurguladı” dedi.

Başbakan Üstel konuşmasını, deprem felaketinde yaşamını yitirenlere Allahtan rahmet, yaslı ailelerine de sabırlar dileyerek tamamladı.






Benzer Haberler

Baf’ta dehşet anları: Kaza sonrası keskiyle saldırdı!

Voice Kıbrıs Haber

Pedallar İskele’de birincilik için çevrildi

Voice Kıbrıs Haber

Buse üst üste 3. kez Türkiye şampiyonu

Voice Kıbrıs Haber

Deniz Nasıfoğlu, Girne’de geniş bir etkinlik ile anıldı

Voice Kıbrıs Haber

Sterlin ve Euro’da son rakamlar! (1 Temmuz 2024 döviz kurları)

Voice Kıbrıs Haber

Günün en yüksek sıcaklığı Güzelyurt’ta!

Voice Kıbrıs Haber