FeaturedKIBRIS

70’in üzerinde ülkeden 7 bini aşkın katılımcı yer aldı

Doğu Akdeniz Üniversitesi Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi (DAÜ GİMER), bu yıl 7.’si düzenlenen “Yıllık Manama Girişimcilik Haftası” etkinliğinde temsil edildi.

DAÜ Halkla İlişkiler ve Medya Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, 70’in üzerinde ülkeden 7 bini aşkın katılımcının yer aldığı Bahreyn merkezli uluslararası etkinlikte sürdürülebilir gelişim farkındalığı, kişisel ve profesyonel başarı için hedef belirleme başlıkları ile oturumlar yapıldı. Etkinliğin katılımcıları arasında uluslararası başarıya ulaşmış girişimciler, veri ve analitik uzmanları, yazarlar ve akademisyenler konuşmacı olarak yer alıyor.

Etkinlik, dünyanın dört bir yanından yeni girişimcileri, başarılı girişimcilerle bir araya getirerek tecrübe, bilgi paylaşımı ve tavsiyelerden faydalanmalarını hedefliyor.

Etkinliğe ilişkin açıklamalarda bulunan DAÜ GİMER Başkanı Prof. Dr. Mustafa Tümer, böyle büyük ve önemli bir uluslararası girişimcilik etkinliğine davet almaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, etkinliğin öğrenciler için çok verimli geçtiğini vurguladı.

Voice Kıbrıs Haber/TAK


Benzer Haberler

Döviz piyasaları sakin seyrediyor

Voice Kıbrıs Haber

Yeşil Hat Tüzüğü’nün yürürlüğe girmesinin 20’nci yılı… Ledra Palace Otel’de etkinlik düzenlendi

TAK

“Serdal Gündüz, Ebeler ve Hemşireler Birliği’ne başvurması için yardım etti”

Voice Kıbrıs Haber

Şampiyon Melekler’in anısına “Yasak Şubat” adlı klip çekildi

TAK

Bazı bölgelerde 2 saatlik elektrik kesintisi yapılacak!

TAK

Mağusa’daki altı plaj 15 Mayıs itibarıyla hizmet vermeye başlıyor

TAK