DÜNYA

İlk elektrikli Harley Davidson görücüye çıkıyor


Harley Davidson, ilk elektrikli motosikleti LiveWire’ı 6 Kasım’da Milano’da gerçekleştirilecek EICMA 2018’de tanıtacağını açıkladı.

Harley Davidson, ilk elektrikli motosikleti LiveWire’ı 6 Kasım’da Milano’da gerçekleştirilecek EICMA 2018’de tanıtacağını açıkladı. Modelde Harley Davidson’ın bireyselliğin ifadesi, ikonik tarzı ve performansı gibi bütün otantik özellikleri bulunuyor. Diğer modellerden tek farkı elektrikli olması. Bu model, debriyajı olmayan ilk model olarak da öne çıkıyor. Amerikan motosiklet üreticisi LiveWire ile birlikte ilk kez ‘çevir ve sür’ tarzı bir motor üretti ama bu tarzın yeni modellerde de uygulanması bekleniyor.

Elektrikli Harley Davidson’ın ilk tanıtımında ziyaretçiler üretime hazır modeli görme fırsatı bulacak. Satışlar 2019’da başlayacak. Harley Davidson, şirketin büyüme stratejisinin bir parçası olarak kendisini elektrikli motorlar alanında lider olarak konumlandırmak istiyor. 2022’den itibaren daha hafif ve hızlı elektrikli modellerin şehir içinde kullanım için satışa sunulması bekleniyor.

(dunyahalleri)



Benzer Haberler

Brent petrolün varil fiyatı yüzde 0,86 düşüşle 82,17 dolar oldu

Voice Kıbrıs Haber

Blinken, Senato’da Filistin destekçisi katılımcılar tarafından protesto edildi: “Blinken bir savaş suçlusudur”

TAK

Fuji Dağı manzarası branda ile kapatıldı

NTV

Küresel piyasalarda gözler Nvidia’nın bilançosuna çevrildi

Voice Kıbrıs Haber

Yolcu uçağı türbülansa girdi 1 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı

AA

UEFA Avrupa Ligi’nde kupa sahibini buluyor

Voice Kıbrıs Haber