FeaturedKIBRIS

Dikkat elektrik kesintisi olacak!

Elektrik Kurumu, bugün Haspolat Kirli Sanayi bölgesinde bulunan Yusuf Çocuk Lastikçi ve civarının elektrik enerjisi kesik olacağı kaydedildi.

Kurumdan yapılan yazılı açıklamada, orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak proje çalışması nedeniyle bu sabah 09:00 ile öğlen yaklaşık 12:00 saatleri arasında; Haspolat Kirli Sanayi bölgesinde bulunan Yusuf Çocuk Lastikçi ve civarının elektrik enerjisi kesik olacağı kaydedildi.

Öteyandan, 10 Ekim’de, orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak bakım-onarım çalışması nedeniyle sabah 09:00 ile yaklaşık 16:00 saatleri arasında; Y. Boğaziçi Köyü, Eyva restorant bölgesi, Bedis Plajı, Lions Garden Bölgesi, Glapsides Plajı Bölgesi, Hastane Bölgesi, DAÜ Beach Club, Kültür Merkezi, Eski Tuzla Köyü bölgesi ve Tuzla girişi karting bölgesinin de elektrik enerjisinin kesik olacağı belirtildi.

Açıklamada, elektrik enerjisi, çalışmaların seyrine göre belirtilen saatten erken veya geç verilebileceğinden şebekede her an elektrik enerjisi varmış gibi davranılmasını önemle duyuruldu.

(TAK)



Benzer Haberler

Silahla yakalanan şahıslar 6 gün daha tutuklu kalacak

Voice Kıbrıs Haber

Kundaklama olayı ile ilgili iki kaportacının tutukluluk süresi uzatıldı

Voice Kıbrıs Haber

Tayvan’dan getirdikleri 13 kilo uyuşturucuyla yakalananlara 3 ay hapis cezası verildi

Voice Kıbrıs Haber

Cinsel taciz iddasıyla tutuklanan şahıs teminatla serbet bırakıldı

Voice Kıbrıs Haber

Sahte öğrenci belgesi düzenleyenlerin tutukluluk süreleri uzatıldı

Voice Kıbrıs Haber

Kartingciler gençlik haftasında yarışacak

Voice Kıbrıs Haber