Spor

Semih Şentürk Doğan Türk Birliği’nde!

Eski Fenerbahçeli oyuncu ve Türkiye’de bir çok takımda oynayan Semih Şentürk Doğan Türk Birliği ekibine transfer olacak.

Eski Fenerbahçeli oyuncu ve Başakşehir, Eskişehirspor gibi takımlarda oynayan eski milli oyuncu Semih Şentürk Doğan Türk Birliği forması giymeye yakın.

Kariyerine Özçamdibispor altyapısında başlayan ve Fenerbahçe U21, İzmirspor, Fenerbahçe A takım,Antalyaspor, Başakşehir ve son olarak 1.Lig ekiplerinden Eskişehirspor forması giyen nöbetçi golcü Şentürk’ün yeni durağı Doğan Türk Birliği.

Levent Ümit Erol sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda nöbetçi golcü Semih Şentürk’ün Türkiye’de transfer dönemi kapanmadan bir kulüple anlaşması halinde Türkiye’de kalacağını aksi halde Doğan Türk Birliği ekibine transfer olacağını belirtti.

BAŞKAN PİSKOBULU: HEYECANLA BEKLİYORUZ

DTB Başkanı Bayar Piskobulu, “Semih’in transferinde sona yaklaştık” dedi. Semih’in takıma büyük güç katacağını kaydeden Piskobulu, “Semih gibi bir yıldızın takımımızda oynaması hem ülke futbolu hem de bizler için büyük mutluluk olur” şeklinde konuştu.

Öte yandan Semih’in maddi konularda bazı pürüzlerin olduğu, bunun aşılması durumunda Şentürk’ün Ada’ya geleceği öğrenildi. Semih’in Kıbrıs’ın kuzeyindeki yaşam koşulları hakkında da yakın arkadaşlarından bilgi aldığı belirtildi.


Benzer Haberler

Baba-kız sprint rallisinde zirvede

Voice Kıbrıs Haber

Hala Sultan Futsal Takımı Türkiye finallerinde

TAK

Lefkoşa derbisi Çetinkaya’nın

BRT

Burhan Yetkili Anı Satranç Turnuvası’nda ödüller verildi

Voice Kıbrıs Haber

Derbide kazanan Fenerbahçe

NTV

Süper Lig’de sona doğru

BRT