FeaturedKIBRIS

“4’üncü bir anlaşma imzalanmasını talep edilmesi işgüzarlıktır, hükümetten kaçmak için bahanedir”

Yeniden Doğuş Partisi ve Demokrat Parti hükümetten çekilme kararı aldı. YDP ve DP’nin  UBP– DP-YDP koalisyon hükümetinden çekilme kararının ardından  UBP Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu açıklamalarda bulundu.

Hasipoğlu “Daha dün icraat hükümeti olacağız diyenler bugün hükümetten çekilme kararı alıyorlar. “dedi.

Hasipoğlu’nun açıklamasının tamamı söyle ;

” Daha dün icraat hükümeti olacağız diyenler bugün hükümetten çekilme kararı alıyorlar.
Bu karara saygı duymamız mümkün değildir. Hükümet olmak sorumluluk İster, ciddiyet ister . Ülkemizin içerisinde bulunduğu sorunlara rağmen, halkımızı ve bizi yarı yolda bırakmak , samimi bir yaklaşım değildir. Gerek elektrikte, gerekse diğer ürünlerde hayatı ucuzlatmak için ciddi adımlar atmaya başlamışken , maliyenin kasasına ciddi bir gelir gelmeye başlayacak iken, ülkeyi hükümetsiz bırakmayı anlamak mümkün değildir . Hali hazırda imzalı üç Metin zaten vardır: koalisyon protokolü , hükümet programı ve Türkiye Cumhuriyeti ile imzalaman protokol .Ateşten gömleği giyip iş Bu metinlerde yazılanları icraata koymak yerine ,4 . Bir anlaşma imzalanmasını talep edilmesi işgüzarlıktır, hükümetten kaçmak için bahanedir . UBP’ne kimse şart koyup ortaklık yapamaz .
Biz UBP olarak görevden ve sorumluluktan kaçmadık, kaçmayacağız. İvedi bir şekilde MYK ve Parti meclisimizi toplayıp Önümüzdeki alternatifleri değerlendireceğiz..”


Benzer Haberler

‘Bir mimar olarak şunu söylemeliyim ki ilk görüşte beğenmiştim’

Voice Kıbrıs Haber

Küresel piyasalar karışık seyrediyor

TAK

Döviz piyasalarında son durum

Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları Müdürlüğü’ne Türkmen atandı

Voice Kıbrıs Haber

Türkiye’de vaka sayısı düşmeye devam ediyor!

Dolar “tarihi rekorunu” kırdı

Voice Kıbrıs Haber