FeaturedKIBRISKültür Sanat

46. Güzelyurt Portakal Festivali başlıyor


  1. Güzelyurt Portakal Festivali 24 Haziran’da başlıyor.

Bu yıl 24-30 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek 46. Güzelyurt Portakal Festivali’nin açılışı, 24 Haziran Pazartesi günü saat 18.30’da kortejle yapılacak.

Güzelyurt Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, bir hafta sürecek festivalde, Türkiye ve yerel sanatçıların konserleri, çocuk şenliği ve birçok etkinlik yer alacak. Festival süresince gerçekleştirilecek tüm etkinlikler ücretsiz olacak.

-Kortej

Güzelyurt Kurtuluş İlkokulu önünden 18.30’da başlayacak korteje, yurtiçi ve yurtdışından davetli ekipler, okullar, kültür ve sanat dernekleri, kurum, kuruluşlar, sivil toplum örgütleri, spor kulüpleri ve animatör ekipler katılacak.

Kortej süresince ve kent merkezinde, Güzelyurt Kapalı Çarşı önünde gösteriler yer alacak. 46. Güzelyurt Portakal Festivali kapsamındaki etkinlikler gece boyunca Festival Parkı’nda devam edecek.

-Açılış

  1. Güzelyurt Portakal Festivali’nin açılış gecesi saat 20.30’da ise, Amfi Tiyatro’da dans gösterileri ve Samida müzik grubunun konseri yer alacak.

Aynı gece Kıbrıs kültürünü şarkılara taşıyan Grup Otantik saat 22.30’da Festival Park meydanında konser verecek.

Birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak 46. Güzelyurt Portakal Festivali’nde; Samida, Melis Fis, Sümer Ezgü, Ekin Uzunlar, Irmak Arıcı, yerel sanatçı ve müzik grupları konserler verecek, ayrıca yiyecek ve içecek stantlarının ücretsiz olacağı çocuk şenliği ve tavla turnuvası da yer alacak.






Benzer Haberler

Ölümlü kazanın detayları açıklandı!

Voice Kıbrıs Haber

Girne Belediye Başkanı Şenkul, çarşı esnafının sorunlarını dinledi

TAK

İki bakanlık arasında analizlere ilişkin protokol imzalandı

TAK

CTP Lefkoşa İlçesi Gençlik Örgütü yeni başkanını belirledi

Voice Kıbrıs Haber

Yalan beyanda bulunup polisten belge temin etti!

Voice Kıbrıs Haber

KKTC’de yaşayan Alman vatandaşı hakkında güneyde tutuklama emri

TAK