FeaturedKIBRIS

3 ilçede asayiş ve trafik denetimi!

26-27.09.2022 tarihleri 20:00-00:00 saatleri arasında, Gazimağusa, Girne ve Güzelyurt Polis Müdürlükleri sorumluluk sahalarında, eş zamanlı asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirildi.

Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgilere göre;

Gazimağusa’da; gerçekleştirilen denetimler kapsamında, kafe, bar, restoran, market ve gece kulüpleri kontrol edilmiş, ancak herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.

Kumarhanelerde gerçekleştirilen denetimlerde ise, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 10 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işleme gidildi.

Trafik Ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu, toplam 573 araç sürücüsü kontrol edilmiş ve suç işlediği tespit edilen 125 araç sürücüsü rapor edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatılmıştır. Çeşitli suçlardan dolayı 7 araç ise trafikten men edildi.

Girne’de; gerçekleştirilen denetimler kapsamında, kahvehane ve pansiyonlar ile halkın yoğun olarak bulunduğu yerler kontrol edilmiştir. Denetimler kapsamında ikamet izni olmadığı tespit edilen 3 kişi tutuklandı.

Kumarhanelerde gerçekleştirilen denetimlerde ise, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 26 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işleme gidildi.

Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu, toplam 1,347 araç sürücüsü kontrol edilmiş ve suç işlediği tespit edilen 246 araç sürücüsü rapor edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatılmıştır. Çeşitli suçlardan dolayı 21 araç trafikten men edilmiş, 2 kişi ise tutuklandı.

Güzelyurt’ta; gerçekleştirilen denetimler kapsamında, bahis evleri, alkollü içki satışı yapılan yerler ve kahvehaneler kontrol edilmiş olup, ikamet izni olmadığı tespit edilen 1 kişi tutuklandı.

Trafik Ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu, toplam 700 araç sürücüsü kontrol edilmiş ve suç işlediği tespit edilen 213 araç sürücüsü rapor edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı.


Benzer Haberler

Nöbetçi eczaneler (22 Nisan 2024)

Voice Kıbrıs Haber

Döviz piyasalarında son rakamlar

Harmancı, aynı yolu yürüyenler ilk kez bölünmediler…

Voice Kıbrıs Haber

Arif Alpun için kan aranıyor

Voice Kıbrıs Haber

Son 20 yılın soruları açıldı!

Voice Kıbrıs Haber

Son anda kurtarıldı!