Spor

2021 Akdeniz ROK Cup Karting Şampiyonası sezonun üçüncü ayağıyla devam edecek

Kuzey Kıbrıs Karting Derneği’nin Başbakanlığa bağlı Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu himayelerinde organize ettiği 2021 Akdeniz ROK Cup Karting Şampiyonası yarın Cemsa Karting & Sporting Center’de yapılacak sezonun üçüncü ayağıyla devam edecek.

Sıcak havaların etkisini arttırmasıyla akşamüzeri başlaması kararlaştırılan organizasyon, saat 17.00’de resmi antrenmanlarla start alacak. Saat 18.00’de başlayacak olan sıralama turlarının ardından 1.ayak yarışları 19.00’da başlayacak. Karting Akademi üyesi 5-7 yaş arası miniklerin gösterisi ise 20.00’de başlayacak. Heyecanın zirve yapacağı final yarışları ise 20.30’da başlayacak ve organizasyon ödül töreni ile son bulacak. Cemsa Karting & Sporting Center’in sponsorluğunda yapılacak organizasyon, Bin400 metrelik RC1 pist şeklinde yapılacak ve 21 yarışçı mücadele edecek.

Sezonun ilk iki yarışında olduğu gibi Covid19 salgını önlemlerinin alınacağı yarışta tecrübeli yarış direktörlerinden Sertuğ Özyiğit direktörlük görevini üstlenirken, yine tecrübeli komiserlerden Akan Keskiner, Ömer Gedik ve İbrahim Önderoğlu komiserlik görevini yürütecekler.

(BRT)


Benzer Haberler

Tahsin Özler, Kıbrıs U19 Milli Takımı’na davet edildi

Voice Kıbrıs Haber

‘YDÜ Klasik Otomobil Rallisi’nde muhteşem final

Voice Kıbrıs Haber

Orhan Demircan anısına Atmalar Kupası düzenlendi

Voice Kıbrıs Haber

Musa Cihangir’de

Sezonun son offroad yarışı hipodromda yapıldı

Voice Kıbrıs Haber

Turnuvada oynanan günün maçları ve sonuçları açıklandı

Voice Kıbrıs Haber