FeaturedKIBRIS

2 sürücü tutuklandı, 61 araç trafikten men edildi!

Lefkoşa, Gazimağusa, Girne, Güzelyurt ve İskele Polis Müdürlükleri’nin sorumluluk sahalarında dün ve bugün eş zamanlı yaptığı asayiş ve trafik denetimlerinde 1012 sürücü çeşitli suçlardan rapor edildi. 2 sürücünün tutuklandığı trafik denetimlerinde 61 araç da trafikten men edildi. Denetimlerde ise kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak toplam 107 kişi belirlendi.

Polis basın subaylığından verilen bilgiye göre, denetimler dün gece 20.00’de başlayıp, bu sabah 3.00 ‘te sona erdi.

-Lefkoşa’da; 6 gece kulübü işletmecisi hakkında yasal işlem başlatıldı…8 sürücünün aracı trafikten men edildi, 1 sürücü tutuklandı

Lefkoşa’da yapılan asayiş denetimleri kapsamında, gece kulüpleri ve halkın yoğun olarak bulunduğu yerler kontrol edilerek, izin kurallarına uymadıkları tespit edilen 6 gece kulübü işletmecisi aleyhinde yasal işlem başlatıldı.

Kumarhanelerde gerçekleştirilen denetimlerde ise, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak toplam 27 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işleme gidildi.

Öte yandan trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde ise, 520 araç sürücüsü kontrol edilerek, 1’i alkollü içki tesiri altında, 18’i belirlenen hız sınırının üzerinde süratli araç kullanma olmak üzere toplam 110 araç sürücüsü çeşitli trafik suçlarından rapor edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı, 8 sürücünün aracı trafikten men edilerek, 1 sürücü tutuklandı.

-Gazimağusa’da 8 sürücünün aracı trafikten men edildi

Gazimağusa’da; gerçekleştirilen asayiş denetimleri kapsamında, gece kulüpleri, kahvehaneler, restoranlar, kafeler, barlar, marketler ve alkollü içki satışı yapılan yerler kontrol edilerek, herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.

Kumarhanelerde gerçekleştirilen denetimlerde ise, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 9 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işleme gidildi.

Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde ise, toplam 892 araç sürücüsü kontrol edilerek, 3’ü alkollü içki tesiri, 2’si sürüş ehliyetsiz, 44’ü belirlenen hız sınırının üzerinde süratli araç kullanma olmak üzere toplam 105 araç sürücüsü çeşitli trafik suçlarından rapor edilerek, aleyhlerinde yasal işlem başlatılırken, 8 sürücünün aracı ise trafikten men edilmiştir.

-Girne’de 42 sürücünün aracı trafikten men edildi

Girne’de; gerçekleştirilen asayiş denetimleri kapsamında, kahvehaneler, pansiyonlar ve halkın yoğun olarak bulunduğu yerler kontrol edilerek, herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.

Kumarhanelerde gerçekleştirilen denetimlerde ise, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak  toplam 59 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işleme gidildi.

Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, 1435 araç sürücüsü kontrol edilerek, 17 kişi alkollü içki tesiri, 1’i sürüş ehliyetsiz, 73’ü belirlenen hız sınırının üzerinde süratli araç kullanma olmak üzere toplam 346 araç sürücüsü çeşitli trafik suçlarından rapor edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı, 42 sürücünün aracı ise trafikten men edildi.

-Güzelyurt’ta 5 sürücünün aracı trafikten men edildi, 1 sürücü de tutuklandı

Güzelyurt’ta; gerçekleştirilen asayiş denetimleri kapsamında, kahvehaneler, bahis evleri, alkollü içki satışı yapılan yerler ve halkın yoğun olarak bulunduğu yerler kontrol edilerek, kapatma saatine uymadığı tespit edilen bir eğlence mekanı işletmecisi ve izinsiz olarak seyyar satış yaptığı tespit edilen bir kişi aleyhinde yasal işlem başlatıldı.

Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde ise, toplam 1400 araç sürücüsü kontrol edilerek, 1’i alkollü içki tesiri altında, 74’ü belirlenen hız sınırının üzerinde süratli araç kullanma olmak üzere toplam 357 araç sürücüsü çeşitli trafik suçlarından rapor edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı. 5 sürücünün aracı trafikten men edildi, 1 sürücü de tutuklandı.

-İskele’de 94 araç sürücüsü çeşitli trafik suçlarından rapor edildi

İskele’de; gerçekleştirilen asayiş denetimleri kapsamında, halkın yoğun olarak bulunduğu yerler kontrol edilerek, herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.

Kumarhanelerde gerçekleştirilen denetimlerde ise, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 12 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işleme gidildi.

Öte yandan trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde ise, toplam 450 araç sürücüsü kontrol edilerek, 65’i belirlenen hız sınırının üzerinde süratli araç kullanma olmak üzere toplam 94 araç sürücüsü çeşitli trafik suçlarından rapor edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı.


Benzer Haberler

Döviz piyasalarında son durum

Voice Kıbrıs Haber

Hindistan’da 14 kişide Zika virüsü tespit edildi

Voice Kıbrıs Haber

Bakkaloğlu “Artık kamuda tam donanımlı diş merkezleri kurulmalı”

TAK

Maraş konusu bugün AP Dilekçeler Komitesi’nde görüşülmeye başlıyor

Voice Kıbrıs Haber

“Meclis’in ertelenmesini önerdik, kabul edilmedi”

Voice Kıbrıs Haber

Girne, Antalya’da 24 ülkeye tanıtıldı