FeaturedKIBRIS

2 ayrı kazada 8 kişi yaralandı

Bugün saat 00:15 sıralarında, Lefkoşa’da Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde, Muhammet Bedirhan ŞAHİN (E-23) yönetimindeki EF 545 plakalı salon araç ile batı istikametine doğru seyrettiği sırada, direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solundan çıkmış ve yolun solundaki beton set ile elektrik direğine çarptıktan sonra tavanı üzerine devrildi.

Kaza sonucu yaralanan EF 545 plakalı araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan Kadir Başar OĞUZ (E-21) ile Melih ŞENCAN (E-21), kaldırıldıkları Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavilerinin ardından müşahede altına alındılar. Soruşturma devam etmektedir.

Diğer yandan saat 03:00 sıralarında, Girne’de Naci Talat Caddesi üzerinde, 26 yaşındaki sürücü 118 miligram alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki HJ 060 plakalı salon araç ile batı istikametine doğru seyrettiği sırada, yolun sağında bulunan Çelebi sokağa dönüşe geçtiği sırada dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek bir ikametgahı çevreleyen taş duvara çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yoluna devam eden HJ 060 plakalı araç, evin bahçesi içerisindeki çit selvi ağacına da çarpıp durabildi.

Kaza sonucu yaralanan HJ 060 plakalı araç sürücüsü, kaldırıldığı Girne Dr. Akçiçek Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından taburcu oldu.

Araçta yolcu olarak bulunup yaralanan Mehmet AYDINCILAR (E-26), Muhammet BAL (E-27), Elif SEVEN (K-21) ve Melisa KAYA (K-21) ise kaldırıldıkları Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavilerinin ardından müşahede altına alındılar.

Araç sürücüsü tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.


Benzer Haberler

“Belediyeler Birliği bütünü temsil etmiyor ve işlevsiz”

Voice Kıbrıs Haber

“Maaş kesintisi, bütçe tasarrufu ve ek vergilerle 9 ayda 1 milyar TL kaynak yaratılmasını öngörüyoruz”

Öztürkler Ankara temaslarını değerlendirdi

Voice Kıbrıs Haber

Girne’de “Kordonboyu Projesi” başladı

Voice Kıbrıs Haber

Ağırdağ yangınında 5 ev, 4 araba zarar gördü

Türkiye’de günlük can kaybı ve vaka sayısında artış devam ediyor

Voice Kıbrıs Haber