FeaturedKIBRIS

2 araç, 1 bahçe yangını!


Dün ve bugün üç ayrı yangın olayı meydana geldi.

Polisin yangın olaylarıyla ilgili açıklaması şu şekilde:

10.06.2024 tarihinde, saat 16:30 sıralarında, Alayköy’de bir ikametgahın bahçesinde meydana gelen yangın sonucu, bahçe içerisindeki kuru otlar ve 75 adet çit selvi ağacı yanarak zarar görmüştür. Yangın İtfaiye Ekipleri tarafından söndürülmüş olup, soruşturma devam etmektedir.

10.06.2024 tarihinde, saat 23:30 sıralarında, Girne-Lefkoşa Anayolu üzerinde Ciklos mevkiinde, Bülent Can ALAN kullanımındaki TSH 962 plakalı taksi araç ile Lefkoşa istikametine doğru seyrettiği sırada, muhtemelen aracın motor bölümündeki elektrik aksamlarının kısa devre yapması sonucu, söz konusu araçta yangın meydana gelmiştir. Yangın İtfaiye Ekipleri tarafından söndürülmüş olup çıkan yangın sonucu, aracın motor bölümü yanarak zarar görmüştür. Soruşturma devam etmektedir.

11.06.2024 tarihinde, saat 09:00 sıralarında, Ercan Havalimanı içerisinde, yol kenarında çalışır durumda olan Hasan Murat KARAKARTAL kullanımındaki TUU 907 plakalı araçta, muhtemelen aracın ön göğsü içerisindeki elektrik aksamlarının kısa devre yapması sonucu, söz konusu araçta yangın meydana gelmiştir. Yangın İtfaiye Ekipleri tarafından söndürülmüş olup çıkan yangın sonucu, aracın ön göğsü içerisindeki elektrik tesisatı ile ön göğüs kısmı, koltukları ve iç döşemeleri yanarak zarar görürken, çıkan ısıdan dolayı ise aracın motor bölümündeki muhtelif aksamları ile ön kaput boyası da zarar görmüş ve ön camları da patlamıştır. Soruşturma devam etmektedir.






Benzer Haberler

Fransa’nın sel suları köprüyü sökerek sürükledi

TRT

Trafik kazalarına dikkat çekmek için yarın eylem yapılacak

TAK

Filenin Sultanları, Milletler Ligi’ne çeyrek finalde veda etti

NTV

Ceza Yasası’nda hayvan hakları için bazı değişiklikler gündemde

TAK

Döviz piyasaları dalgalı seyrediyor

Voice Kıbrıs Haber

Zanlının avukatı itiraz etti

Voice Kıbrıs Haber