FeaturedKIBRISKültür Sanat

19 Mayıs kapsamında’Mor ve Ötesi’ konser verecek




Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı’nın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında  Türkiye’den “Mor ve Ötesi ” konser verecek.

Bakanlık’tan yapılan açıklamaya göre “Atam İzindeyiz” sloganıyla hafta boyunca gerçekleştirilen etkinlikler, Lefkoşa’daki büyük kortej ve Dereboyu’nda düzenlenecek “Mor ve Ötesi” konseri ile sona erecek.
Yarın  saat 18.00’de Lefkoşa Atatürk Anıtı önünden Dereboyu caddesine doğru “Atam İzindeyiz Korteji”, tüm orta dereceli okullar, tüm üniversiteler, Spor Dairesi’ne bağlı federasyon ve dernekler ile sivil toplum gençlik ve spor kulüplerinden katılımla gerçekleşecek.
Kortejin Dereboyu’na ulaşmasının ardından Türkiye’nin müzik gruplarından “Mor ve Ötesi” sahne alacak.






Benzer Haberler

Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği “Deprem davalarında infaz indirimi uygulanması kabul edilemez”

TAK

Uzay çöpleri geleceğin uzay araçlarına dönüşebilir

Voice Kıbrıs Haber

Kuyumcudaki kolyeyi yutarak hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı!

AA

Döviz piyasaları dalgalı seyrediyor!

Voice Kıbrıs Haber

On günlük bütçe maratonu pazartesi başlıyor!

TAK

İran’da eşini öldüren adam, halkın önünde idam edildi

AA