FeaturedKültür Sanat

17. Uluslararası Bellapais İlkbahar Müzik Festivali devam ediyor

17. Uluslararası Bellapais İlkbahar Müzik Festivali’ nde Dünyanın en prestijli müzik okullarından sayılan “The Purcell School”da ‘Konser Piyanistliği’ eğitimini sürdüren 17 yaşındaki genç yetenek Özel Günhanlar’ın Piyano Resitali yer alacak.

11 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00’ de başlayacak Piyano Resitali’nde Özel Günhanlar Bach French Suite No 5, Chopin Nocturne Op.27 No.2, Scherzo No.2, Ravel Sonatine ve Liszt Ballad No.2 eserlerini seslendirecek.

Kuzey Kıbrıs Müzik Derneği’nden yapılan açıklamada, derneğin düzenlediği 17. Uluslararası Bellapais İlkbahar Müzik Festivali’nin 16 Nisan – 13 Mayıs tarihleri arasında KKTC Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı işbirliğinde, Telsim Ana Sponsorluğunda, Rocks Hotel, Deniz Plaza, Bellapais Gardens, Kybele, Huzur Ağaç, Bell Tower ve Kösezade Turizm’ in katkılarıyla gerçekleştirildiği kaydedildi.

Açıklamada, konser biletlerinin 80 TL olacağı ve Lefkoşa, Gazimağusa, Yenikent ve Girne Deniz Plazalar, Gime Deniz Shop, Bellapais Bilet Ofisi ve konser girişinden ayrıca Online Bilet biletfest.com’dan temin edilebileceği ifade edildi.


Benzer Haberler

Akıncı ile Anastasiadis’in görüşme tarihi belli oldu!

Voice Kıbrıs Haber

Güneyde can kaybında ciddi artış, 484 vaka

Voice Kıbrıs Haber

Doğu Akdeniz için yeni bir NAVTEX ilan edildi

Voice Kıbrıs Haber

Döviz kurlarında son rakamlar

Voice Kıbrıs Haber

Akıncı: “Aceleye gerek yok diyorlar ama 50 yıl geçti”

Sürücünün kontrolünden çıkan araç yayaya çarptı!

Voice Kıbrıs Haber