DÜNYA

12 saat önce ölen kişiyi bankaya götürdü




Brezilya’da bir kadın, 12 saat önce ölen yaşlı adamı emekli aylığını çekebilmek için tekerlekli sandalyeyle bankaya götürdü.

Brezilya’da yayın yapan Globo’nun polis raporuna dayandırdığı habere göre, ekim ayının başında Sao Paulo eyaletine bağlı Campinas şehrinde bir kadın, banka kartının şifresini bilmediği, 12 saat önce hayatını kaybeden 92 yaşındaki kişiyi tekerlekli sandalyeyle bankaya götürerek emekli aylığını çekmeye çalıştı.

Kimliği açıklanmayan kadın, daha önce karısını kaybeden yaşlı kişiyi bankaya götürmeden önce görevlileri arayıp eşi gibi davranarak banka kartının şifresini yenilemek istedi.

Banka yetkililerinin, yeniden şifre oluşturulabilmesi için kart sahibinin gelmesi gerektiğini söylemesi üzerine kadın, yaklaşık 12 saat önce hayatını kaybeden adamı tekerlekli sandalyeyle bankaya götürdü.

Tekerlekli sandalyedeki adamın hareketsizliğinin banka çalışanlarının dikkatini çekmesi ve kadının “Kendini iyi hissetmiyor.” şeklinde cevap vermesi üzerine çalışanlar, durumu sağlık ekiplerine bildirdi ve adamın daha önce hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Sao Paulo Adli Polis Departmanı Müdürü Jose Henrique Ventura, otopsinin, yaşlı adamın bankaya götürülmesinden yaklaşık 12 saat önce öldüğünü doğruladığını söyledi.

Kadının, ölen adamla uzun süredir ilişkisinin olduğunu ve banka hesaplarını kontrol ettiğini öne sürmesine rağmen hesaplarında işlem yapabilmek için gerekli resmi belgelere sahip olmadığı belirtildi.

(AA)






Benzer Haberler

Yılbaşı ağacını süslemenin maliyeti 20 bin liraya kadar çıktı

NTV

Evinin altından 200 kiloluk ayı çıktı

TRT

Kramp şikayetiyle gittiği hastanede kalbi çalındı

TRT

Çin’in hasar gören personel taşıyıcı mekiği Dünya’ya insansız dönecek

AA

Netanyahu, af talebinin ardından ilk kez hakim karşısına çıktı

AA

ABD ve Kanada’yı kutup girdabı vurabilir: 7-10 gün boyunca etkili olması bekleniyor

Euronews-Türkçe